- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Én sajnos leszenvedtem az első 9 részt a 10-ből. Vártam, hogy nah, most végre hátha beindul. Közben persze a részek felén bealudtam (nem túlzás, szó szerint - egyetlen sorozatnál sem fordult még elő). Túlspilázott, túlkomplikált, mégis fájdalmasan vontatott, és olyan kérdéseket hagy, amire még az alkotók se tudják a választ, de "nyitva hagyják" és persze ettől lesz jó sorozat a közvélemény szerint. Na persze. Pedig az alapötlet jó volt.
Sorry az offért, de ki kellett adnom a frusztációmat.
Legalább 20x hallottam egy részben a Maze szót.
-
South Velen
addikt
A Maze már neve alapján is szimpatikusabb, és az Alpha is kevésbé volt silány, mint a ZS-brandek Mix-kópiái, tehát eddigi tapasztalatok alapján mindenképp az ipari hulladék Umi és Elephone és Vernee előtt áll.
Bár nekem a névről a Westworld sorozat jut eszembe, amin mindig jókat aludtam, pedig dívik óriási sorozatnak tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest