Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy egy telefon állandóan nálad van, könnyebben kerülhet illetéktelen kezekbe, mint egy iPad, amit nem hordasz magaddal.
Ha meg otthon, vagy a munkahelyeden használod az iPadet, akkor nem nagy kunszt rajta beütni a feloldó kódot, szemben az iPhone-nal, amit akárhol gyorsan előkapsz, és minél gyorsabban akarod használni. -
arn
félisten
Ez a proba bujtatott aremeles meg az appletol is eros. A vegen nem is lehet masmilyent kapni.
-
-
alkatraz3000
őstag
A homegombot neeeeeee, szeretem hogy fizikailag ott van. A szoftveres dolgokat utalom
-
Csarli85
aktív tag
Szerintem egy tableten talán még fontosabb az újlenyomatolvasó, ezt többen is használják általában nem csak egy személy. Cégek is gyakran tartanak tabletet.
-
Matada2.3
veterán
Vajon mennyire fogják még nyomni a tablet bizniszt? Hol lehet hasznosítani ezeket?
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha értelmesen akarják használni a "Pro" titulust, akkor a miniből sosem lesz Pro. Még talán a középsőnél fél szemmel hunyorítva el lehet fogadni, de a kicsinél semmi értelme sincs. Kihagyhatnának egy évet és új hardver helyett az iOS-re koncentrálhatnának, mert az még minden csak nem "Pro".
Amúgy is látniuk kellene, hogy épp azért estek vissza az iPad eladások, mert túlságosan nagy tempóban fejlesztették és akinek van egy kb. 3 évtől fiatalabb iPadja, az tökéletesen elvan vele. Jobb lenne ha csak 2 évente hoznának ki új modelleket, vagy úgy hogy páros évben a kisebb, páratlanban a nagyobb jönne, hogy legyen mit betenni minden évben a keynote-okba. Az iPhone esetén is elég lenne 2 évente új.
-
remélem szétpereli őket valaki másolásért, aki káva nélkül gyártotta eddig a kijelzőit

-
Eclips21
őstag
kijelzőt nem veszik ki belőle?

-
meszike91
senior tag
Nem értem mi értelme ennek az egésznek. Én már a képernyőn lévő gomboktól is agyf@szt kapok. Inkább raknának kameragombot a telefonokra.

-
csab2
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Pont ezt akartam írni: iPaden könnyen meg lehet lenni a Home gomb nélkül, a többujjas mozdulatok teljes mértékben kiváltják a Home gombot. Az ujjlenyomatolvasó meg iPaden nem annyira fontos szerintem, mint iPhone-on (persze azért jó ha van).
Annak nagyon örülnék, ha a minit nem nyírnák ki. -
-Ben-
veterán
Ha így lesz, akkor valószínűleg az iPhone pletykák is igazak lesznek. (Legalábbis egy részük).

-
Nehezen tudom elhinni. Szerintem csak finomítanak még egy picit az ipadeken, igazából a mini 4 utódra már nagyon várok.
-
joey04
titán
ha megmarad alul a káva akkor minek veszik le a gombot?
-
Totheground
addikt
Az iPaden úgyis max a TouchID miatt kell, amúgy gesztusokkal elérhető szinte minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az közel se lesz másolás.