Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy egy telefon állandóan nálad van, könnyebben kerülhet illetéktelen kezekbe, mint egy iPad, amit nem hordasz magaddal.
Ha meg otthon, vagy a munkahelyeden használod az iPadet, akkor nem nagy kunszt rajta beütni a feloldó kódot, szemben az iPhone-nal, amit akárhol gyorsan előkapsz, és minél gyorsabban akarod használni. -
arn
félisten
Ez a proba bujtatott aremeles meg az appletol is eros. A vegen nem is lehet masmilyent kapni.
-
-
alkatraz3000
őstag
A homegombot neeeeeee, szeretem hogy fizikailag ott van. A szoftveres dolgokat utalom
-
Csarli85
aktív tag
Szerintem egy tableten talán még fontosabb az újlenyomatolvasó, ezt többen is használják általában nem csak egy személy. Cégek is gyakran tartanak tabletet.
-
Matada2.3
veterán
Vajon mennyire fogják még nyomni a tablet bizniszt? Hol lehet hasznosítani ezeket?
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha értelmesen akarják használni a "Pro" titulust, akkor a miniből sosem lesz Pro. Még talán a középsőnél fél szemmel hunyorítva el lehet fogadni, de a kicsinél semmi értelme sincs. Kihagyhatnának egy évet és új hardver helyett az iOS-re koncentrálhatnának, mert az még minden csak nem "Pro".
Amúgy is látniuk kellene, hogy épp azért estek vissza az iPad eladások, mert túlságosan nagy tempóban fejlesztették és akinek van egy kb. 3 évtől fiatalabb iPadja, az tökéletesen elvan vele. Jobb lenne ha csak 2 évente hoznának ki új modelleket, vagy úgy hogy páros évben a kisebb, páratlanban a nagyobb jönne, hogy legyen mit betenni minden évben a keynote-okba. Az iPhone esetén is elég lenne 2 évente új.
-
remélem szétpereli őket valaki másolásért, aki káva nélkül gyártotta eddig a kijelzőit

-
Eclips21
őstag
kijelzőt nem veszik ki belőle?

-
meszike91
senior tag
Nem értem mi értelme ennek az egésznek. Én már a képernyőn lévő gomboktól is agyf@szt kapok. Inkább raknának kameragombot a telefonokra.

-
csab2
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Pont ezt akartam írni: iPaden könnyen meg lehet lenni a Home gomb nélkül, a többujjas mozdulatok teljes mértékben kiváltják a Home gombot. Az ujjlenyomatolvasó meg iPaden nem annyira fontos szerintem, mint iPhone-on (persze azért jó ha van).
Annak nagyon örülnék, ha a minit nem nyírnák ki. -
-Ben-
veterán
Ha így lesz, akkor valószínűleg az iPhone pletykák is igazak lesznek. (Legalábbis egy részük).

-
Nehezen tudom elhinni. Szerintem csak finomítanak még egy picit az ipadeken, igazából a mini 4 utódra már nagyon várok.
-
joey04
titán
ha megmarad alul a káva akkor minek veszik le a gombot?
-
Totheground
addikt
Az iPaden úgyis max a TouchID miatt kell, amúgy gesztusokkal elérhető szinte minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- 1995. január 5.
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az közel se lesz másolás.