Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbencee
aktív tag
Majd lemegy az ára. Az viszont határozottan pozitív, hogy az alsóbb árszegmensben nyomuló cégek is kezdenek ráfeküdni a WP-re, minél jobban elterjedt, annál jobb! Legalább nem csak kétszereplős lesz a mobilpiac.
-
vinibali
őstag
mintha pont egy ilyet láttam volna pár hírrel odébb, lehetséges?

-
HUNPablo
tag
80 k-ért venném de fölötte nem adnék ki .. Brand az brand !

-
BlackmMmDog
senior tag
"4,5 hüvelykes HD kijelzőt, 1 GB RAM-ot és 16 GB tovább bővíttethető memóriát, valamint 2800 mAh kapacitású akkumulátort kínál"
ezekkel az adatokkal nem nézi ki rosszul
árra majd lemegy -
Végre ez a Huawei ami tetszik, de azt már nem gondoltam volna hogy wp-s lesz

-
AMD Power
titán
Elég komoly az biztos. Tetszik a formaterv is. De kíváncsi leszek erre a 115e árra.
-
SkyLaci
őstag
válasz
Pálin(t)ka
üzenetére
nyilván, viccnek szántam, köszönöm a magyarázatot, hátha nem esik le mindenkinek, remélem nem gondoltad komolyan hogy komolyan gondoltam...
-
tjb007
nagyúr
De, az. A képen egy Ascend D quad van kicsit összenyomva amire rá van fotosoppolva a WP8 homescreen.
Amúgy meg ha valaki elolvassa a szöveget is és nem csak a képet nézni meg akkor magától is rájön, hogy egy még be sem mutatott/le sem leplezett modellről nem létezhet normális sajtófotó, maximum valami fos minőségű kémfotó. -
moleculez
veterán
csunyacska szerintem. De van az a penz amiert elnezem. 90ert kb. Orulhetnek a tepsi gyulolok, 4essel kezdodik a kepatlo merete.
-
btudos
nagyúr
válasz
krisztian112
üzenetére
Az egész ház ugyanaz mint a D Quad-ban (a kijelző is), csak az alsó gombok mások ugye az OS-nek megfelelően.

Amúgy ezekkel a specifikációkkal jó ajánlat lehetne, ha a 8X alatt lenne az ára. Hiába bővíthető a háttértár, és nagyobb az akksi, de azért minőségben szinte biztos hogy nem éri el a HTC-t, nem beszélve a márka presztízséről.
-
Vassili_Zait
senior tag
Szép, csak ne ezek a rózsaszín csempék lennének beállítva

-
vince
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
valóban van némi hasonlóság

-
krisztian112
senior tag
Hátulja = Ascend D Quad
A kezdő ár sem olyan vészes, de azért lehetne olcsóbb ha többet szeretnének belőle eladni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kezdő ár sem olyan vészes, de azért lehetne olcsóbb ha többet szeretnének belőle eladni