- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az alapján, amit írtál, egy fokkal jobb mint a 4 giga tárhellyel bíró hasonló kategóriás Samsungok, mert azoknál a nem gyári appokat sem lehet áthelyezni rootolás nélkül, rootolással is csak linkeléssel megy (a link2sd egy nagyon jó app, a frissítéseket is megoldja a linkelt appoknál). Viszont annyira tényleg nem jó, hogy megvegyem, én is az asszonynak vettem volna, de mivel megoldottam neki rootolással, majd a Samsung appok kiirtásával, és egyes appok áthelyezésével, még sokáig jó lesz neki, addig pedig lehet várni 8 gigás Android One készülékre. Mondjuk én megmondtam neki, hogy Samsungot soha többé, ő viszont nem ezen a véleményen van, úgyhogy nem tudom mi lesz :-) Mert lehet venni persze jóval drágább Samsungot, több tárhellyel, de akkor meg már a Nexus akárhány jobb vétel.
-
törölt tag
Engem az érdekelne, hogy ennek az árkategóriájában van-e rootolás nélkül használható Androidos okostelefon, illetve ez annak tekinthető-e. Rootolás nélkül használható alatt azt értem, hogy 3-4 extra appot telepítve nem szembesülünk 1 éven belül azzal a problémával, hogy a legújabb frissítés már nem megy rá, illetve ez a probléma rootolás nélkül megoldható. Magyarul ne legyenek rajta a gyártó eltávolíthatatlan szemét appjai (mint pl. Samsungnál), az appok áthelyezhetőek legyenek (olcsó samuknál csak app2link-el lehet átlinkelni, de ahhoz rootolás kell), és ne legyen szemét módon particionálva a belső tárhely. Elvben ezekkel a feltételekkel egy 4 gigás belső tárhellyel használható lehetne a telefon, de 8 gigással is lehet használhatatlan, ha ezek valamelyike nem teljesül.
Azért kérdezem, mert a mai napom ráment egy hulladék Samsunggal szopással, végül megoldottam (nyilván rootolás nélkül nem lehetett, az volt az 1. lépés), de ilyen hulladékot soha többet nem veszünk, az biztos, viszont utánajárva, nem egyedi probléma, még jóval drágább telefonoknál is előfordul, arra gondoltam, hogy esetleg az Android One-os készülékek a tiszta Androiddal talán különbek, így találtam erre a cikkre/topikra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest