Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ahogy közölték a véleményt, abban 100%-ig csak a fogyasztók, másrészt ha úgy kijön a játék ahogy az szerepelt a trailerekben és a bemutatott demo-ban, a konzolok max diavetítést tudnának, és talán a mostani új NV kártyáival játszhatnád értelmes beállításokon, akkor meg azért lett volna a rinya. Emlékszem arra, hogy amikor a 970 mellé adták a játékot igencsak neccesen ment akkor az úgymond butított grafikával, utána ha kicsit modolod már megfektet egy 1070-et is, de tudom, csak a CDPR a hibás, még annak ellenére is, hogy letették a legjobb open world játékot a Gta mellett.
-
cyberkind
félisten
A Witcher 3-nál meg azért volt kis híján digitális forradalom mert nem úgy nézett ki a végleges játék meg ez az kikerült belőle, és minden, de főként a konzolok voltak a szarok, úgyhogy ez van, én teljesen megértem őket, nem kellene a gamer társadalomnak meg a "szagértőknek" így hozzáállni az ilyen dolgokhoz pláne egy ilyen kiadónál. Másrészt ha meg is akarták volna mutatni, már akkor se tennék mert ahogy bejelentették, hogy fps (fpp) nézetű lesz a játék ismét mi történt, na mi történt, újfent jöttek az elégedetlenség hangjai, úgyhogy ismét elbukta a nép ha netán volt egy kis esély bármire is.

-
ProEvoFan
nagyúr
Szép képek.De engem a jobban feldobna az egész, ha a Witcher 4nek hívnák a játékot.

-
Bocsánat , de OFF. A nagy híresőben a VOID Interactive mikor ad már ki valami újat a Ready or Not-ról? Kéne, mint egy falat kenyér. 2005 már nagyon régen volt

-
hombre[EU]
nagyúr
Ahogy elmondták a videóban is, közel sincs kész állapotban még 1 küldetés se. Az E3 után talán a kotakunak volt podcastje Marcin Iwińskivel,aki elmondta,hogy egy ilyen félkész demóhoz is a csapat nagyrészét rá kellett állítani, hónap(ok) munkája. Egy 8-10 perces gameplayhez,ahol minden tökéletes szintúgy le kell szedni a csapat egy részét,akik a játék készítésével foglalkoznak. Dolgozzanak csak rajta és majd az utolsó simításoknál (6-10 hónappal a megjelenés elōtt) mutassanak egy két gameplayt. A Rockstar sem demózta tavaly a félkész játékát RDR2
-
Szakiii
addikt
van egy olyan érzésem hogy watchdogs sorsára fog jutni, egyedül eddig a god of war hozta azt amit ígértek.. az tényleg agyeldobós
-
hombre[EU]
nagyúr
Ez biza nextgen konzol
-
Kicsimix
őstag
IGN-es srácoknak sikerült bejutni a bemutatóra.
SZÉKBE SZÖGEZETT MINKET A CYBERPUNK 2077 DEMÓJA - A GAMESCOMRÓL JELENTJÜK
A nagyérdeműnek is mutathatnának már valami gameplay-t : )
-
mg1992mg
őstag
Képet? Váóóó!
Inkább abból az anyagból mutogatnának egy pár perces gameplayt, amit az újságíróknak, és a szerencsés kiválasztottaknak mutogatnak immáron másodjára.
Értem én, hogy még viszonylag messze van a játék megjelenése, és addig még rengeteg minden változhat magában a játékban is, de attól még elég gyanús ez a nem mutatunk meg semmit dolog.
Nem véletlenül van mindenhol mindenki felháborodva, konkrétan ki lett a szemünk szúrva pár darab képpel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest