- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu91
csendes tag
Jó kis játék volt, már a 2 is kivan pörgetve
-
cacasz02
aktív tag
Remélem hogy ezzel a technikával fejlesztik a landolható légkörrel rendelkező bolygókat az Elite-ben. 😁
-
Sz.Miki
őstag
Valakinek esetleg van infója arról, hogy készül-e magyarítás hozzá?
-
Szabcsizz
őstag
Jó nagy csalódás lett az Operation Genesis után. Pedig mennyire vártam. Ki gondolta volna, hogy a Dilophosaurus ismét egy fiatal példány lesz, plusz köpköd is. Ez már régen kiderült, hogy nettó hülyeség, nem rendelkezett ilyen képességgel. Arról már nem is beszélve, hogy a méretekkel óriási problémák vannak. A Giga pl sokkal kisebb, mint amekkora valójában volt. De említhetném az Allosaurust, esetleg a Spinosaurust is. Mondjuk az utóbbi még hibásan is van ábrázolva. A Ceratosaurus csak úgy lazán megöl egy nála sokkal sokkal nagyobb ragadozót..teljesen logikus. Az élőlények csak úgy szó nélkül átvágnak egymáson, nulla interakció van köztük, (oké, megölik egymást) a személyzet buta mint a föld.
Az egész játék teljesen steril, mintha nem is élne..
Ez így számomra egy forintot nem ér, majd tíz DLC és ugyanennyi patch után visszanézek. -
pomorski
őstag
válasz
N.YCityBoy #24 üzenetére
Szerintem még annyi is sok érte.
-
-
logitech1
tag
válasz
N.YCityBoy #24 üzenetére
20e biztosan nem veszem meg,érdekes xboxra olcsobb.
-
Majd akciósan 6K körül megvesszük
-
twi452
senior tag
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Én pontosan ezt tettem tavaly mikor megjelent az x
A játék szerintem meg inkább game pass-os.. teljes árat nem ér a véleményem szerint, mondom ezt úgy hogy megvettem és játszom vele
Egyszerűen kevés.. "kijátszod" a kampány szigeteket amivel feoldasz mindent aztán építesz a sandbox szigeten egy nagy parkot és ennyi van a játékban.
Egyszerűen nem keltett bennem semmi motivációt, hogy újra nekiálljak építeni valamit. A "tycoon" része szinte semmi.. gyakorlatilag ahhoz kell tehetség, hogy mínuszos parkot csinálj
Én személyesen sokkal többet vártam a játéktól de simán lehet, hogy velem van a baj -
antikomcsi
veterán
Szerintem ez a "gáz", hogy míg boxra 12.990.- addig PC-re 60 Euró. Figyelembe véve az eladási árfolyamot, és a banki költséget, ez esetemben jelenleg ~ 20.000.- Forint. Ezt eleve soknak tartom érte, másrészt álmomban sem gondoltam volna pár éve, hogy ugyan az a játék PC-re ennyivel drágább lesz. Szerintem ez rossz irány. Sokan el fognak gondolkodni, hogy mit vegyenek, amikor egy valamire való VGA árából egy Xbox One X-et lehet venni.
-
ribizly
veterán
válasz
cintula187 #2 üzenetére
Kb. Ez nem az a játék, amit 50€-ért érdemes megvenni.
-
dreampage
aktív tag
válasz
PowerBuldog #10 üzenetére
A teljes árú játékok ma a 20-21 ezer forintos kategóriában mozognak, ehhez képest mondom.
-
na már csak fps kéne legyen, ilyen dying light szerűen és király lenne!
-
törölt tag
Az első 2 kampány sziget 5 csillagos, most jutottam el a -1 milliósra. Nekem eddig tetszik. 12 ezerért simán okés vétel volt. Remélem jön majd hozzá egy tényleg nagyobb map is, mert ami a fejemben van park több helyet igényel
-
tepenzed
őstag
Szerintem nagyon kevés a tartalom benne az árához képest. Ott van az előző játékuk, a Planet Coaster vidámparképítős móka, olcsóbb is volt és sokkal több cucc került bele, nekem ez így még nagyon hiányos jelenlegi állapotában
-
dreampage
aktív tag
válasz
cintula187 #2 üzenetére
12,000 forintért szerintem ez nagyon megéri, sok időt lehet beletenni. Teljes árú játékként nem ezt mondanám, de ennyiért szerintem korrekt.
-
dreampage
aktív tag
Más játék, bár én azt sem bántam volna, a Zoo Tycoon nagyon kellemesre sikeredett. Ez azért egy fokkal komolyabb anyag. Több lehetőség van az állatok és az építmények fejlesztésével kapcsolatban, viszont az üzletmenettel nem kell annyit foglalkozni, kevesebb a statisztika is.
-
Di Natale
senior tag
Megjelenésig nagyon vártam a játékot, de egy kicsit még csiszolniuk kell rajta. Azt hiszem ezzel a játékkal sikerült valami új irányvonalat lefektetni stratégiai játékok terén. Remélem a következő generációs konzolokon nagyobb RTS felhozatal lesz majd.
-
elithun
őstag
Örülök, hogy egy okés játék lett belőle, azért még várok pár nagyobb patchet, ami javítja a komfort hiányosságokat (pl. sandbox és a dínóknál a csordaszellem.)
Egy -50%-ban biztosan be fogom húzni, de már most is eléggé mozgatja a fantáziám.
-
GreatL
őstag
Ez egy átskinezett Zoo Tycoon 2013? Vagy írtak azért egy másfajta játékot? Csak azért mert ezek a fotózós-karbantartós cuccok ismerősek onnan...
-
cintula187
addikt
Szép, de az ár / érték aránya borzalmas. Majd 10EUR körüli SALE -kor esetleg.
-
Anubris
őstag
Még nem vettem meg, de kommentek és videók alapján elég sok sebből vérzik sajnos a játék.
A Nublar sziget nagyon apróra sikeredett. A dínók - még a növényevők sem - járnak csordában. Kevés gyilkolási animáció, nincs napszak váltás, néhány dínó méret nagyon el lett rontva stb.
Sok szempontból a Operation Genesis jobbra sikeredett, lehet túlságosan kapkodniuk kellett a megjelenéssel.Ami jó hír, hogy érkezett múlt héten hozzá ingyenesen egy Fallen Kingdom pack, ami az új filmben szereplő dínókat tartalmazza, illetve várható majd vizi és repülő dínó pack is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged