- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm az "Ára" kicsit drága4Viszont hordozgatmi nem tul kényelmes,s akksi vajh mennyi idöt bir ki 1 töltéssel? Hozzá mely játékok futtathatoak majdanan tajta? Viszont igy is megfogják venni,minden eladhato!
-
balazs1022
őstag
Hát nekem minden jatek megy vele. Mindegyikre betudom állítani. A modern combathoz a legjobb meg a virtual tennishez. Am ebay-n akartam venni controllert de talaltam egy töröttet olcsón, megjavitottam es nagyon jol szuperal. Ebayen 3000 van olyan utángyártott amihez nem kell adapter( annyi csak h nincs rajta sony felirat)
Jah am van hozza sixaxis apk. Ugy hogy telleg mndenhez belehet allitani
-
shaddam
aktív tag
Ez egy hulladék. A ps vitára a 200 dollárt is sokallják, de majd persze inkább ilyet venne az ember... Ha van telefonod az bőven jó tapera játékokra, nem kell ide tegra.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz, bár számomra kicsit drága
-
Peterson_
addikt
válasz
balazs1022 #16 üzenetére
Igen, én is gondolkodtam hogy ilyesmi kombóra cserélem le a PLAY-t, mert ugye az meg már nagyon de nagyon gyenge, illetve a szoftvertámogatottság terén is halott.
Viszont állítólag kell szórakozni a button mappinggal, és még így is elég kevés játék támogatja az ilyesmit. -
Cyberpunk
félisten
Játékok fogják eldönteni, hogy milyen lesz rá az exkluzív játék felhozatal. A nélkül úgy járnak mint a Vita.
asaca: én ebben nem lennék annyira biztos.
-
Aerodyn
csendes tag
Relatíve a PS Vita is megbukott, pedig olcsóbb, 10-ed ennyire ormótlan, megnyerőbb exkluzív címekkel kezdett és ott állt mögötte az előd hírneve, na meg a Sony. Ez egy nagyon túlárazott (Nexus 7 250 dollár, amit ma bejelentenek full HD kijelzővel, snapdragon proval, adreno 320-al ami állva hagyja a tegra geforce-ot), teljesen felhasználás specifikus kütyü, amin a megjelenő szoftverek nagy hányadát viszi szinte bármelyik androidos eszköz. Nvidia mostanában halmozza a rossz döntéseket... Ez meg a 7-es szériás átnevezett Geforce nonszensz.
-
Hegasus
senior tag
válasz
kakuk.tamas #7 üzenetére
itt azt írják, hogy 20 óra az üzemidő streaming alatt, az szerintem durván megfelel a videó lejátszásnak, mert ugye szinte csak a kijelző megy... ha a többi telefonhoz hasonlítjuk, ami 3 óra játékot és 10 óra videolejátszást tud, akkor arányaiban ez szerintem 6 óra játékot fog bírni ha tippelnem kéne...
de amúgy nekem tuti nem kéne 100 Matyiért csak egy kézi konzol, ami 16(12) gb-os, még a 32(28)-at is pillanat betöltöttem játékokkal, és ugye a bővíthető memóriára nem lehet telepíteni...
játékra totálisan megfelel egy nexus 7 ps3 kontrollerrel, akár ilyen kivitelben...
-
asaca
tag
Sztem hatalmas siker lessz a fejlett országokban.
-
Peterson_
addikt
Nekem továbbra is az az álláspontom, hogy ha már nem telefon-játékgép hibrid született, inkább veszek a meglévő mobilom mellé egy psp-t.
Sokkal kiforrottabb, rengeteg exkluzív és minőségi címmel.-Amúgy melyik hordozható konzol bírja huzamosabb játék mellett pár óránál tovább?
-
kakuk.tamas
addikt
Csak engem izgat az üzemidő hossza?! Gondolom teljes terhelés alatt (értsd:folyamatos játék), nem fog bírni 4 óránál többet...
-
szika87
aktív tag
Elég drága és ronda, manapság kihaló félben vannak az ilyen próbálkozások a tabletek miatt.De ha már ilyenbe gondolkodnék sokkal inkább vennék egy Ps vitát (amim volt is) ahol van háttérnek a Sony név, rengeteg dedikált játék és sokkal szebb külsőre is, de mondom szerintem halott próbálkozás...a nagy nevűeknek se nagyon megy ez a kézi konzol dolog mostanság.
-
KAMI911
senior tag
Headquartered in Santa Clara, Calif.
nem ők a kanadaiak...
-
prolad
addikt
Külsőre tetszik,5 col is bőven jó,de ennyiért drága.Inkább állapodjanak meg a sonyval és hozzák ki az xperia play 2-t (tegra4+kijelző jó is lesz bele),az már engem is érdekelne.
-
csaabz
őstag
Nagy es draga.
De mondjuk vonaton ulve utazas kozben biztos el lehet vele szorakozni... -
Qwery
tag
Hmmmm. Pár gyártóknak beletört már ebbe a bicskája. Telefonnak nem telefon, se nem tablet. Kézikonzolnak túl drága. Nagy, jártákgyártásban otthon lévő anyacég sincs mögötte, külsős támogatás talán csak a Microsoftnak jött be. Bizakodva és kíváncsian várom, mi lesz ebből...
-
AS
félisten
Nagyon tetszik
És tegra 4
Volt pár teszt hogy ez a kütyü állva hagyta a konkurenciát.
Még egy fontos informácio:
Egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy Steames játékokat is képes futtatni, amíg számítógépünk és a Shield ugyanazon Wi-Fi hálózatra van csatlakoztatva. HDTV-re köthető, ami mind az androidos, mind a PC-s játékok esetében fokozza az élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest