Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dyingsoul #10 üzenetére
Ez olyan, mint a toyota és a lexus története. Egy cég, csak az utóbbi a luxus vonalat képvisel, az előbbi pedig inkább a hétköznapi tömegautó, amit bárki elérhet. Nyilván nem akarják, hogy a két márkát egyként azonosítsák. Gondolom megvannak az anyagi javai is. Bár lehet hülyeséget írok.
-
Dyingsoul
veterán
Nekem HyperX Cloud 1-esem van. Olyan nagyon-nagyon ritkán fordul elő velem, hogy megveszek valamit és több, mint elégedett vagyok vele. A Cloud-dal így van. Az tuti, hogy semmire nem cserélem le, addig fogom használni amíg tönkre nem megy és ha így alakulna még egy ugyanilyet vennék.
Egyébként néztem róla promó videókat is és mindenhol azt hangoztatják, hogy HyperX != Kingston. Kifordítottam a fejes jobb oldalát, erre a HyperX logó alatt ott a Kingston... Én nem értem hova ez a nagy különválás, miért nem jó az, hogy a Kingston gamer termékvonala, ahogy ez megvan az Asus esetén is a RoG-gal? Igazából tökmindegy csak furcsálltam hogy a promóciós vidiben is azt fújták, HyperX is HyperX, not Kingston...
-
Kisteker
tag
Ugy tunik bevalt a HyperX markanev levalasztasa a Kingstonnak. Orulok, mert en is hasznalok HyperX termeket, es nagyon elegedett vagyok vele.
(Savage SSD, meglepoen jo IOPS teljesitmennyel a (tavalyi) arahoz kepest.)
-
CsonkaImo
addikt
Na a billentyűzetre biztos benevezek. Szép, szolid, nem túl gamer a design. A gyártót ismerve az anyaghasználat és minőség is rendben lesz. Nem is értettem, hogy eddig miért nem lépték meg.
-
kromatika
veterán
Bejövős nekem is a cucc.
-
megarambo
tag
Hát igen a "márketing" is fontos. Remélem a minőség azért megmarad.
-
Nyugis
senior tag
Ki jön az uj termék megnezzuk teszteljük és Ha jó akkor vásárlás!
Kíváncsian várom. -
szasanyi
félisten
válasz
Snip3r_HUN #1 üzenetére
Az eddigi termékeik jó minőségű és elfogadható árúak voltak, ez remélhetőleg nem változik.
-
gtamate2
veterán
Nagyon várós.
Szvsz a Hyperx a legjobb feltörekvő gamer gyártó, innovatív, jó ér/érték arányúak a termékei javarészt, jól csinálják az biztos. -
CptAdamica
veterán
válasz
Snip3r_HUN #1 üzenetére
Nekem pedig a HyperX Revolver, brutális kis fejhallgató, plusz jó lenne egy ilyen billentyűzet is magyar kiosztásba, bár erre vajmi kevés esély van.
-
Snip3r_HUN
addikt
A Cloud II nálam bevált, az egérpad is tőlük van, várom az újdonságaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Update 05.19 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest