- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Akkor lehet én nem fogalmaztam jól, nekem az Apple nem jó cég. Illetve már nem az, letettek nem 1 olyan újítást amire büszkék és azok is lehetnek, de már évek óta nincs igazi innovativitás, persze annyira nem követem őket, mert szerintem egy nagyon túlárazott cég, aki már rég nem kínál annyit, mint amennyit elkér a dolgaiért. Erre írtam azt,hogy ők a régi dolgokon lovagolnak még és kerekeken meg monitortartókon amit kb 10x áron adnak el, mint amennyit valóban érnek csak mert az is Apple. SZerintem ez így nem jó. Szerintem.
-
Shadowguard
senior tag
Pedig jó az a VR pisti
Én újabban arra szoktam rá, hogy a napi Dark Souls adagom után levezetésképpen megnézek tőle egy régebbi DS vagy más hasonló videóból egy órát youtube-on és röhögök nagyokat rajta.
Amolyan bűnös élvezet ez nekem,jó látni, ahogy szenved
Viszont én nem nézek semmilyen (e)sportot.
-
pachito
őstag
Én rengeteg Twitchet nézek, számomra pl. pont az a kikapcsoló mostmár ha nem én játszok (néhány kivételtől eltekintve) hanem más teszi ezt miközben főzök vagy dolgozok, utazok, döglök az ágyon, akármi. A chat része nekem nagyon bejön, rengeteget szoktam mémeken vagy spontán beírásokon feküdni, nagyon kreatívak az emberek
De megértem ha valakinek ez már sok, néha nekem is.
-
-
Mondtam már, h boldoggá tesz ha írsz nekem?!
Befektetők türelme, divízió bezárása (ennek gondolom te különösen örülnél), üzleti élet mint szeretetszolgálat, kockázatelemzés, piackutatás, stb....
Jó tudni, h ennek a témának is ekkora (elméleti?) szakértője vagy!Nem is szállok vitába veled, mert úgyis alul maradnék. Tőlem ugyanis nagyon távol áll a "vállalkozói életmód", soha nem mernék semmi újba belevágni.
Úgyhogy inkább ülök tovább csendben a "babérjaimon".
-
Dilikutya
félisten
Mivel a Windows (kliens, server) és az Office a fő profil, meg az Xbox... ez olyan mintha a Milka halna éhen, ha nem lenne ott neki a csoki, vagy a Swatch-nak az óra...
De egyébként a Microsoft sok dologgal foglalkozik, ott az Azure, mint felhőplatform is. Az, hogy tökfölösleges volt a piacnak még egy stream felület, nem az ő hibájuk. Videómegosztóból is bőven elég a Youtube, meg is lehet nézni, milyen a többi. A Google meg a szociális hálót bukta el, meg most a Google Music-ot is leállítják, beleintegrálják a Youtube-ba.Én inkább azt nem tudom megérteni, ezek a streamerek miért nem halnak éhen, mi viszi rá az embereket, hogy azt nézzék, hogy játszik meg pofázik baromságokat valami retardált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest