- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Elvileg azok után a játékok után kapsz újat, amelyek a z Epic Mega Saleben szerepelnek.
-
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
Epicen kuponnal csak 5 Euróba került nekem.
-
Sirandrish
legenda
Én annak idején PS3on játszottam vele, és azonnal lecsapnék a Steames verzióra is, de van egy sanda gyanúm hogy lesz vagy 15euro...
-
GodGamer5
addikt
Pont ez a lényeg, hogy saját engin-nel könnyebben elérték ezt a szintet mint Unreal-al, ami ráadásul konzolon,-főleg ps3-on- ritka szarul futott.
Amúgy rohadt jól nézett ki megjelenésekor ez a játék, a Flower-ről nem is beszélve, minden fűszálnak saját fizikája volt a szél hatására össze vissza hajladozott. -
Én amúgy személy szerint nem igazán szeretem az Unreal Enginet, mert a teljesítménynek nagyon odavág, főleg konzolon vagy gyengébb hardveren. De ilyen játékokra mondjuk az is pont alkalmas. Szerintem ez a saját Engine egyébként simán néz ki annyira jól - ha nem jobban - mintha Unreallel készült volna
-
.LnB
titán
Mármint 8 év után megjelenik Steam-re is.
-
GodGamer5
addikt
Aki akarta már végigtolta, de azért jó, hogy kijön steam-re is.
Földhözragadt pc-s gondolkodás mindenre rávágni az Unreal engine-t...Ekkora és ilyen régi exkluzív esetében saját (ps exkluzív) engine-t készítettek neki, amit előtte a Flower is használt és ami jobban illeszkedett a géphez. Amúgy szuper játék, de nekem akkoriban (2009) a Flower indie kedvencként jobban beleégett az agyamba.
-
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a hangulatos sétaszimulátorokat. A minap játszottam végig Playstationon, nekem nagyon tetszett.
Külön érdekesség, hogy melyik grafikus motort használja és elsőre az Unreal Enginere gondoltam. Aztán meglepetten láttam a neten, hogy a ritkán használt, egy általam eddig nem ismert motor, a PhyreEngine fut alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest