- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Teljesen meg vagyok elégedve, a házikót azért vettem meg anno: mert jókat írtak róla, mutatós és tényleg pici, és 15k-t jó árnak tartottam, ha nem vált volna be, akkor piac.
Mondjuk VGA-ból 21cm hossz körül van a max ami befér, de lehet duplaslotos is, szerelni úgymond "átlagos" volt, ITX-ben mérve.Tápból ATX-et fogad, 21 cm max hosszúságig (ha nincs radiátor beszerelve, ez vonatkozik a max 21 cm VGA hosszra is).
A Jonsbo CR-701 hűtő ami bonyolította a szerelés menetét, kapásból a felszerelése miatt egy alaplapi csavart nem is tudtam betenni (megáll 3-mal is mondjuk, de akkor is), illetve a CPU segédtápot még a lap behelyezése előtt kelllett csatlakoztatni, mert a hűtő bordája teljesen befedi a lapon a csatit, utólag esélytelen.
Takarítani alatta sem vészes, nagyon jó kis "fogantyúja" van a tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest