Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okosórát?
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr

Teljesen meg vagyok elégedve, a házikót azért vettem meg anno: mert jókat írtak róla, mutatós és tényleg pici, és 15k-t jó árnak tartottam, ha nem vált volna be, akkor piac.
Mondjuk VGA-ból 21cm hossz körül van a max ami befér, de lehet duplaslotos is, szerelni úgymond "átlagos" volt, ITX-ben mérve.
Tápból ATX-et fogad, 21 cm max hosszúságig (ha nincs radiátor beszerelve, ez vonatkozik a max 21 cm VGA hosszra is).
A Jonsbo CR-701 hűtő ami bonyolította a szerelés menetét, kapásból a felszerelése miatt egy alaplapi csavart nem is tudtam betenni (megáll 3-mal is mondjuk, de akkor is), illetve a CPU segédtápot még a lap behelyezése előtt kelllett csatlakoztatni, mert a hűtő bordája teljesen befedi a lapon a csatit, utólag esélytelen.
Takarítani alatta sem vészes, nagyon jó kis "fogantyúja" van a tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Arc Raiders
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Assetto Corsa EVO
- ASUS routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Tápból ATX-et fogad, 21 cm max hosszúságig (ha nincs radiátor beszerelve, ez vonatkozik a max 21 cm VGA hosszra is).