- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
klopisemis #15 üzenetére
A DRAM kifejezetten utálja, ha hűtik, tehát még visszafelé is elsülhet a hűtögetés.
Az meg, aki szerint egy 65 fokos chipre kell hűtés, reszkessen és hűtsön bátran.
-
Locutus
veterán
válasz
klopisemis #15 üzenetére
Csak a legtöbb m.2 ssd-t nem saját maga fűti fel, hanem a videokártya pl ami fölé van rakva. Ha meg az okádja rá a meleget, még lehet ártasz is neki egy nagyobb bordával, ami jól begyűjti.
-
klopisemis
csendes tag
Ahhoz képest, hogy mennyire nem drágák ezek a hűtők, szerintem ha másért nem, de a megnyugvásért érdemes beruházni egyre. Nekemis van, volt is, lesz is. Fogtam már SSD-t ami megsütötte a kezem, igaz az egy relatíve rosszul szellőző házvan volt. Szerintem ha valaminek akkor ennek azért van értelme, az utólagos hűtési megoldások kötül.
-
-
törölt tag
24 órás folyamatos írás-olvasáshoz kell hűtő a Samukra, egyébként teljesen felesleges.
Az alaplapos hűtőkkel azért vigyázni, nekem már két Aorus lapon is érthetetlenül ócska, felrakhatatlan volt a mellékelt
A felfogatás egyik vége mm-ekkel feljebb volt, mint az ssd szintje
-
Amartus
senior tag
Ezt tervezem venni: Samsung EVO Plus 970 1TB M. 2 PCIe
Ehhez ez a márka megfelelő, vagy keressek esetleg jobbat?
Az RGB-s nélküliek tökéletesen megfelelnének. -
-
M.2-3 már elég régóta elérhető, konkrétan még valamikor nyáron rendeltem aliról.
@Fecogame: Ha fel tudtad tenni, akkor el is tudod távolítani, ez nem ördöglakat.
@Anachronix Pattintós? Nekem tűnik inkább csúsztatósnak, de legyen
jó tényleg bepattant, most próbáltam ki.
-
Az RGB-s változatokat nem tudom hova tenni, de az első és az utolsó kifejezetten tetszik.
Ha utólag felszerelek egy hűtést a meglévő M2-es SSD-re, ugrik a gari? Feltételezve, hogy nem tudom eltávolítani róla.
-
törölt tag
Játszogatásig bezárólag felesleges, a profik meg úgyse ilyet használnak, gondolom.
-
Sanya
nagyúr
Ezek jók és asztali gépbe biztosan vennék belőle. De laptopokban ezekenek a hűtése még nem megoldott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest