Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asycid
tag
Ezek pont arra jók, amire kitalálták. DSLR-ekbe durván jó, egy ML-es Canonba például hasznos tud lenni, amikor az ember RAW-ban szeretne videót felvenni, mert a puffer gyorsan megtelik, ha nincs elég írási sebessége a kártyának...
-
Zirowe
nagyúr
N7 2013ról beszéltem, az általad írt 57MB/s pedig még bőven messze van a sandisk extreme penem 190MB/s írási sebességtől, tehát nem használja ki a feláras tulajdonságot.
Arról nem is beszélve, hogy ez továbbra is egy teljes méretű sd kártya, amit se mobilba, se tabletbe nem tudsz rakni.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
lmisi
senior tag
A nexus 7 -ben nincs is microsd, a nokia n7 meg egy ősi darab, tehát mindkettőhöz elég 0 (Nexus7) vagy class2 sebességű.
Nálam sony xperia z, csak microsd read 30,85 write 17,38, ergio kihasználja a class 10-et. A belső sd valamivel gyorsabb olvas 46/ír 20,5.
Tablet Lg g pad 8.3 olv. 57MB/s!!!!! ír 12.32MB/s!!! azaz megközelíti olvasásban a kártya elméleti maximumát.
Egyébként másoláskor nagyon érezni.
De rootollt androidos tableteken/telefonokon kis ügyeskedéssel alkalmazásokat is telepíthetsz rá (A tableten most cirka 11 giga alkalmazás van a microsd-n) és nagyon nem mindegy, hogy onnét mennyi a betöltési idő.
Szóval az újabb készülékek középkategóriától kezdve androidos fronton bizony kihasználják a Class 10-t. -
NeRo28
aktív tag
Ezeknek az a bajuk h nagyon kicsik!A 16 gb-ost 4k videóval mennyi idő alatt töltöd meg?
Kb. 5 perc fér rá vagy még annyi sem! -
Zirowe
nagyúr
Masolast leszamitva felesleges, nem tudjak kihasznalni.
N7em egyaltalan nem masol gyorsabban a sandisk extremerpl, mint egy masik pendriverol.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz vigyori78 #14 üzenetére
Tablet meg telefon eselytelen, mert azoknak mar eleve a class 10 is tobb, mint amennyit hasznositani tudnanak.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Cannabis7
senior tag
nem-nem, nem a RAID-re gondolok.
Konkrétan egy ilyen eszközről olvastam (?), hogy hogyan castlakoztott a géphez már nem tudom, de gyanicom h PCI-E-n keresztül.
De mondom, lehet csak álmodtám régenszerk.:
áhháá igaz nem SD kártyával, de végülis működik a dolgo elvilegjah meg csak 1 kártyával működik, rosszul emlékeztem
[ Szerkesztve ]
-
Cannabis7
senior tag
válasz Fritz Teufel #8 üzenetére
régen mintha olvastam volna ilyenről, vagy csak álmodtam volna?
-
Cannabis7
senior tag
lehet kcsiti off, de létezik olyan eszköz, amibe több memórikártyát dugva, egyfajta ssd-ként lehetne használni, szal mondjuk 4et ebbeol, akkor lenne egy 256 Gb-os ~1 GB/s-os írással,
Nyilván ebben a formábannem éári meg anyagilag, de bizonyos egyéb memkártya variációkban talán igen. -
Zirowe
nagyúr
Ok, kikerult ez a hir ph-ra, de ma-ra minek?!
Se tablet, se mobil nincs, amibe bele lehetne rakni.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
fi:zi'k
nagyúr
Mennyi lesz egy ilyen? 80-100E Ft?
Egy 64 GB-os Extrem Pro kb. 35E jelenleg.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
takacsbotond
őstag
Ebből microsd változat is lesz?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
halkow
őstag
Elsőre microsd-t olvastam már kezdtem megörülni ,lehet csak idők kérdése és lesz microsd változat is
Alcatel onetouch idol2s the king
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest