Hirdetés
- Apple Watch
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
"mért, hogy vezetsz? Hogy lehet máshogy vezetni?" - jól és gyorsan.

Nekem egy navinál az a lényeg, hogy mutassa, hogy merre menjek. Más nem érdekel. Nem kívánok tovább ezzel kapcsolatban vitázni. Akinek az egyebek is fontosak, az használja az online navit és fizessen, mint a katonatiszt. -
guriga1234
addikt
"kicsit degradálod a navigációk jelenleg folyó innovatív fejlődési irányát. Egyértelműen ez a jövő, mindenki rájött, hogy a közösségi kommunikáció tudja CSAK realtime-ban jelezni a dolgokat" - ez csak egy irány, ami neked éppen tetszik. De ez nem azt jelenti, hogy ez a jövő, csupán egy lehetőség.
Mivel én nem úgy vezetek, mint az átlag autós, így a közösségi marhaságok sem érdekelnek. Az esetek 95%-ában az autóm gyári, offline naviját használom.PS: már a gugli is tud offline navigációt, igaz, egyelőre csak kb. fél Magyarországnyi térkép tölthető le, amit tud offline használni.
-
guriga1234
addikt
Ha navigálok, akkor nem akarok semmilyen infókat küldözgetni, vezetés közben ez nagyon macerás lenne. Ha a mobiltelefonálás (a kézben tartott eszköz!) tiltott, mert veszélyes, akkor az infók küldözgetése fokozottan az.
Ha nálad ki van kapcsolva minden, akkor semmi előnye nincs számodra az online navinak.
A külföld nem egyenlő az EU-val. Nem EU-s országban húzós ára van az adatforgalomnak. Ha nem független a telefon, akkor helyi SIM vásárlása sem játszik. Az online navi nagy hátránya, hogy ha nincs lefedettség, akkor navigáció sincs. Sokkal jobb az offline navigáció. De ha már valaki közlekedési info központosdit akar játszani, akkor jobban jár olyan navival, ami tud online és offline is működni. Ilyen a Here és a Sygic is. -
guriga1234
addikt
Honnan veszed, hogy nincs mobilnetem? (Egyébként van.)
De az offline navinak ott van nagyon nagy haszna, ha külföldön vagy, nem kell méregdrága roaming díjat kicsengetned. Az autómban egyébként is van navi, emellett másik navi nem sok vizet zavarna. Egyébként meg nem szeretem, ha olyanok is naplózzák, hogy merre járok, akiknek semmi közük hozzá (ezért is jó az offline navi). A szolgáltatómat nem tudom kihagyni (ha telefonként is akarom a telefonomat használni), de ezen kívül bőven elég, ha csak én tudom, hogy hol vagyok, nem kell ehhez olyanok segítsége, amit akkor sem használnék, ha fizetnének érte.Samuhoz egyébként van Car Mode, de azt sem használom.
-
guriga1234
addikt
A német prémium autó gyártók a Here-t vették meg. Szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest