- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Pont ezt akartam írni én is, hogy egyrészt a Waze nagyon kevés adatot használ, másrészt a roaming mobilnet sem vészesen drága már. A Telenornál 1 gigányi adatot kérhetsz egy hétre 3,5 ezerért az EU országokban. Én is ilyet használtam, mikor legutóbb egy hétre külföldön voltam. Mindenhol Waze navigált, helyben a Google Maps-on keresgéltem cuccokat és még bőven elég volt rá, hogy böngésszek, de még az emailekről sem maradtam le (a szálláson volt WiFi, de azt inkább a laptopra használtam, mert néha elég döcögős volt), tudtam chatelni, szóval ugyanúgy használtam a mobilt, mint ha itthon lennék, az 1 giga pedig bőven elegendő volt (itthon egy hónapra van ennyi netem és az is elég). Ez az egyszeri 3,5 ezer forint pedig egy pár napos vagy egy hetes külföldi kiruccanás összköltségéhez képest nem egy összeg. Ráadásul most már 4G roaming is megy sok országban, a hátralévő keretet nyomon követheted applikációból (persze küldenek sms-t is, ha már para van), ha elfogy, akkor pedig lekapcsolják, nincs túlforgalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Serviio
- 3D nyomtatás
- Peugeot, Citroën topik
- Linux Mint
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest