Új hozzászólás Aktív témák

• Rusi

senior tag

válasz Tesztelo.hu #22 üzenetére

Pont ezt akartam írni én is, hogy egyrészt a Waze nagyon kevés adatot használ, másrészt a roaming mobilnet sem vészesen drága már. A Telenornál 1 gigányi adatot kérhetsz egy hétre 3,5 ezerért az EU országokban. Én is ilyet használtam, mikor legutóbb egy hétre külföldön voltam. Mindenhol Waze navigált, helyben a Google Maps-on keresgéltem cuccokat és még bőven elég volt rá, hogy böngésszek, de még az emailekről sem maradtam le (a szálláson volt WiFi, de azt inkább a laptopra használtam, mert néha elég döcögős volt), tudtam chatelni, szóval ugyanúgy használtam a mobilt, mint ha itthon lennék, az 1 giga pedig bőven elegendő volt (itthon egy hónapra van ennyi netem és az is elég). Ez az egyszeri 3,5 ezer forint pedig egy pár napos vagy egy hetes külföldi kiruccanás összköltségéhez képest nem egy összeg. Ráadásul most már 4G roaming is megy sok országban, a hátralévő keretet nyomon követheted applikációból (persze küldenek sms-t is, ha már para van), ha elfogy, akkor pedig lekapcsolják, nincs túlforgalmazás.

Új hozzászólás Aktív témák