- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, mit mond Neked az, hogy előzmények? Nem poénból raktam fel a bétát, sőt, kifejezetten nem szerettem volna, de tekintve, hogy a két hónapos, végleges build egy szemétkupac, más felhasználók javaslatára tettem egy próbát ezzel is.
Egyébként jól látod, itt a végleges a béta, a béta meg a pre-alpha. MSI-t egy darabig újra biztosan nem veszek...
-
->Raizen<-
veterán
Mutass egy vert izzados hirt vagy egy videot arrol hogy az intel nagyon vakarozik.
Evekig elonyben volt es most is magabiztosan tartja az elonyet, ryzen orajel limitben van nem fogja oket lekorozni. Az ipc a lenyeg meg a magas orajel, ledobbentem hogy a 4.8 ghzet is tudja 10 maggal a legujabb fejlesztes. A 18 maggal meg 2 maggal tobbet tud felmutatni a kek ceg, az arazassal is boven tudnak majd jatszani.
-
->Raizen<-
veterán
Felhasznalok kozott is van sok fele, van aki sokat szivott az amd-vel es maximalista lett mint pl en. A rizsszem is jo gamera de a draga vga kartyaban benne hagyja a teljesitmenye egy reszet. Szamtalan teszt bizonyitotta ezt. Nem vagyunk egyformak. Van aki hajlando megfizetni a felarat egy problema mentes platformert cserebe amibe meg jelentos oc potencial is van, ilyen a skylake platform, meg most az x299es uj éra. Kivancsi vagyok mi lesz a helyzet a threadripperrel, lehet szepiteni a voroseknek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest