- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"Posted December 01, 2016
The Monstrous GOG sale has started, so please use our affiliate link and get yourself some great games with good deals. And most of all, you have 48 hours to get yourself a free copy of Neverwitner Nights Diamond Edition for free! "
-
J.varga7
tag
Én sem értem igazán, hogy ezt hogy gondolták.
Van egy kis Depth of Field rádobva a képre, meg 1-2 új shader, amit egyébként magam is rá tudok operálni az eredeti játékra egy utófeldolgozó progival, mint ReShade vagy SweetFX, és ennyi.Oké, választható akár 4K felbontás is, remek, azt meg átírom a registry-ben és kész.
Ebben a kiadásban a videó tanulsága alapján a semmihez konvergáló munka van, pedig a játék már megjelenésekor is jócskán ronda volt, csak akkor ráfogtuk a tile-set-es felépítésre.
Amúgy legalább annyit megtehettek volna a készítők, hogy a már korábban is zavaró minimális látótávolságot kicsit felnyomják, de nem... Ez így nulla. -
Fitzgerald
veterán
20 ojróért egy nem felújított kiadás?

Én megvettem annak idején a dobozos verziót, de azóta GOG-on már ingyenes is volt valamikor, mert ott is megvan (és nem vettem meg, az tuti). -
CriticalHit
addikt
Inkább az Icewind Dale II Enhanced Edition jöhetne már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest