Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
+1
Én is ezért írtam,hogy 'nem szabad átrohanni rajta'.
Ez egy sztori játék ahol igen is olvasgatni kell a leveleket,stb mert úgy lehet csak szép lassan megérteni hogy mi is történik.
Persze van akinek ez a stílus csak unalmas séta szimulátor de akkor nem kell foglalkozni ezzel a stílussal 'mint ahogy én is kerülöm a battle royale izéket'. -
batman91
őstag
Én csak annyit mondtam neked, hogy valószínűleg nem érted a játékot. Ebben semmilyen személyeskedés nem volt. Itt éppen te vagy az aki mindenkit egyéb jelzőkkel illet és nem vagy hajlandó elfogadni az ellentábort. Nem is értem miért játszottál vele, ha nem tetszik a stílus. Én ezt elfogadom, de akkor meg minek irkálsz ide folyamatosan baromságokat? Videók alapján lehetett róla valami fogalmad, hogy mit kapsz. Én személy szerint várom a második részét, mert nagyon bejött az első is mint sokan másoknak.
-
ted_tris
tag
Mit nem ertettel azon amit irtam?
Gondolom a helikopteres resz kavart meg.
Ezt szokas igy mondani.
Nem ismerted?
Lehet ki kene huzd neha a fejed onnan amit mas ulesre hasznal jobarat."nagy többségnek tetszett amit kapott "
Nem. Nem tetszett.
Par ezret adtak el belole.
Egy oriasi zako a cucc.En ahogy nezem pont te vagy az aki keptelen elfogadni mas velemenyet.
Aztan meg arcoskodsz meg szemelyeskedsz.
Egy remek ember lehetsz...
-
-
ted_tris
tag
Mas tok hulye csak te vagy helikopter.
Nyilvan ez lehet az oka es nem az, hogy egy jatektol jatekot vartam, nem azt, hogy az unalomtol felvagom az ereim...
Te raketamernok, te.
A dead spacetol neha osszefostam magam. Az feszultseget is tudott teremteni vegig es sokszor ilyeszto is volt.
De ez annyira sem ijeszto mint a pindur pandurok.
Csak ijesztgetni probal, de nem megy neki pedig az a filmes elemek legalja -
ted_tris
tag
Az elso resz annyira olcso, 20-ad rangu megoldasokal machinalo, minimal dogunalom volt, hogy ki is szedtem veglegesen a steam fiokbol.
Szigszalagot keszits amivel fel tudod ragasztani a szemhejad.
Unalmas, viszont csak jumpscarekkel operal, de nincs benne semmi felelmetes, vagy izgalmas, mert nem tortenik igazabol semmi.
A jumpscare amugy a legolcsobb legtrebb filmes elem. -
30z.Samu
titán
Az első rész megvan, de még nem nyúltam hozzá. Lehet teszek egy próbát. Liberót készítsek?

-
batman91
őstag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
"Nem kell semmi ilyesztgetos dolgot varni csak szep nyugiba setalgatsz"

Hát azért nem ennyire érdektelen a játék. Ismerősöm majd leugrott a székről sokszor, meg szét f*sta magát alatta.
Mindenképpen megér egy próbát. -
Segal
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére

Max 10 percet vesztesz ha megsem jon be de ha megtetszik akkor biztos hogy vegigjatszod. Nem kell semmi ilyesztgetos dolgot varni csak szep nyugiba setalgatsz, nyitogatod a szekrenyeket, ajtokat stb. es egyre tobb minden derul ki a tortenetrol. Vagy megtetszik vagy nem. Szerintem megfog
-
KaitouP
nagyúr
Az első rész azért egy kicsit gyenge volt, sok helyen érződött hogy nyilvánvaló P.T copy - a mostani Visage is az persze, de jobban el van találva -, ráadásul tét nélkül, mert sétaszimulátorról van szó, nem kellett félteni a szaros életünket a játékban. Azért az atmoszféra rendben volt, és elég beteg is volt helyenként a játék. Az Observer sokkal jobban sikerült a csapatnak.
Várom a második részt az első minden hibájának ellenére, jó lenne ha ezúttal survival game -t, és nem sétaszimulátort kapnánk.
-
Daelion
őstag
Helyes,pont most fejeztem be az 1 részt pár napja.

Elég elborult egy játék de tetszett ez a stílus csak nem szabad átrohanni rajta.
-
törölt tag
Ez sétaszimulátor?
-
Segal
veterán
Az elso resze qrva jo, szoval varos

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ha jol emlekszem ingyen volt kb 2 honapja.
Mindenképpen megér egy próbát.