Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Egy rovid (nagyon rovid) kis szoszenet a mai bejelentesrol, ha valakit erdekel jobban a dolog: [link]
-
kovgab
tag
Szerintem össze tudnákk hozni, a google appok elmehetnének a meego kernel virtuális részében. a két kernel csak hasonló nem ?
-
bigkrisz96
tag
Jól áll a Nokiának a Unibody házas desidn.
-
-
Mogcaa
aktív tag
a swipe volt a legjobb cucc benne
de drukkolok nekik és az android támogatás sem nem rossz ötlet, viszont aki androidos cumót akar futtatni az androidot vesz szóval olcsónak és end user friendlynek kell lennie
-
fffeco
tag
swype UI nélkül? áhh nem hiszem h tudnak jobb ui-t kitalálni
az a három oldalas megoldás nagyon jó volt!
-
quailstorm
nagyúr
Remélem nem így lesz, de ezen hír után azt gondolom, és vélem, hogy a Jolla SOHA nem fog megjelenni, vagy dalvik nélkül. A Myriad-ot a google már kinyírta a projectjével együtt. Pedig külön telepíthető app formájában létrehozták, és Barcelonában be is mutatták az Alien Dalvikot. Apk-k telepítése és futtatása iOS, maemo5, Meego harmattan eszközökön. Még mindig csak ugyanazok a videók elérhetőek, semmi több. Miért gondolhatjuk hogy ez másképp lesz? A googlenek érdeke a szaros elcseszett rendszerének végletekig támogatása. Az igaz hogy a rendszer alapelvei nem teszik lehetővé hogy 600mag, 300000GB RAM, és 80GPU nélkül úgy működjön mint egy symbian/linux 1 magon, de ez mellékes.
Nem kérek flameháborút, inkább tessék utánanézni a managed kód, és dalvik virtuális gép lehetőségeinek. -
jacis
nagyúr
De kár, hogy a Nokia feladta a MeeGo-t meg az N9 is egy elhagyott telefon lett. Még most is csodás telefonnak tartom.
-
attisx
addikt
Most komolyan, ha lenne egy jó ötleted, aminek a megvalósításához rendelkezésedre állnak a szükséges erőforrások, akkor visszatáncolnál, csak mert már van egy-két bevált megoldás?!! Ha minden emberben ennyi lenne a versenyszellem, valószínűleg még mindig halászó, vadászó, gyüjtögdtő életformát folytatnánk...
-
DJGABI
addikt
Úgy néz ki ha a fejesek nem is, rajtuk kívül még páran gondolkodásra használják a fejüket Nokiánál.
Akkor ez az N9 szépen viszi tovább az N900 hekkelős, de legalábbis hekkelhető szemléletét.
-
Beri78
őstag
reméljük összejön - hajrá
-
Ed3r_X_
nagyúr
Végre egy értelmes dolog. Tetszetős ötlet, haszon is lenne belőle.
-
osztraksajt
őstag
Azt nem tudom, hogy magát a felületet érintő dolgok hogyan fognak futni? Mert egy játék amit davlikra megírnak az ok, de pl egy Viber hogyan integrálódik be a felületbe? Lesz valami köztes api hozzá?
-
a.sebi
őstag
nem értem tényleg szükség van ennyi osre....tudom mindegyikben van hiba de akkor is...mi a fasznak?
-
.:P:.
csendes tag
Érdekes házasság
-
"a Research In Motion QNX platformjához hasonlóan a legtöbb Google alkalmazás futtatására alkalmas lehet. "
LOL. Az Android Player támogatása elég messze áll a "legtöbbtől", nagyon sok cucc épül natív komponensekre, ami egyáltalán nem futtatható... Vagy csak én használok rossz appokat, biztos.
BTW ha jól emlékszem, a harmattannál is ment a szöveg az OEM-eknek szánt Dalvik portról, nem?
-
domerator
veterán
Okos.
Ha sikerül, lehet jövője.
-
leslieke
Jómunkásember
Ez az N9 még mindig jól néz ki.
-
kovgab
tag
Ahham, azért lett az E7-em mert az N9-et nem supportolják rendesen.
Pedig ... -
domi007
őstag
Szerintem jó kezdeményezés, én támogatom, akár meg is néznék egy ilyen telót élőben. Ha az Android lassúságát megszüntetik, mert a rendszer maga nem Java alapú, csak a programok benne akkor lehet belőle életképes projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia távozó mérnökei és a MeeGo közösség veteránjai által létrehozott Jolla Android támogatással szeretné még vonzóbbá tenni a platformját.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest