- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #6 üzenetére
Mi a könyv címe? Elhagyott a feleségem, elvitte az S10-em.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Mindet eladják, vagy gondold majd bedarálják. Ez nem szalámi.
-
Silenzio
addikt
"Mindehhez csatlakozik a SamMobile friss információja, miszerint az egykor és korlátozott formában elérhető profi videós kameramód visszatér, ez ugyanis egyre inkább igény, és egyre több rivális telefonján lehetőség."
Én is visszafogadtam 22 éves kis pöcs koromban az exem, miután dobbantott, de szeretni már nem tudtam. Azóta kritikusabb vagyok, és nem csak az emberekkel. Nagyon kéne pl az S- Pen a munkámhoz, de ezután a tavalyi húzás után soha többé. Azonnal megszabadultam az alig féléves S9+-tól.
Mellesleg ez a "kiveszem, majd visszarakom és büszkén hirdetem, mint feature-t" módi szánalmas és rendszeres jelenség náluk.
-
"6,7 millió 5G modemmel szerelt telefont szállítottak le."
És mennyi az eladott mennyiség?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 6,7 millió 5G modemmel szerelt telefont szállítottak le. A Galaxy S20 família ez a számot megsokszorozhatja, vele pedig visszatérhet a profi videó mód.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest