- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Az a baj, hogy manapság elég nehéz egyedit alkotni, vagy olyat belepakolni a telefonba, amitől egyedi lesz (Snake ), mert lassan minden teló tud mindent, sőt, már elvárás. Ezért nem tud kitűnni semmivel sem a Nokia, max a nevével. Nekik meg sztem elég, ha ezmiatt eladnak pár milliót belőlük.
-
Cathulhu
addikt
válasz tomboy0013 #15 üzenetére
Tévedni emberi dolog, de habzó szájjal hülyének titulálni aki nem úgy gondolta, aztán mégis pofára esni az egy kicsit jót tesz az igazság érzetemnek.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Divinity
őstag
Lehetne GStore magyarba is akkor lehet én is beszereznék egy Pixel 2 XL-t az S8 helyére.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
törölt tag
Mondjuk egyébként az akkori piacon még más ellenfelek voltak, mint a mostanin. Akkoriban a nyugati piacokon még ott versenyzett a Samsung, HTC, Sony, LG, Motorola, Nexusok, stb. Huawei szinte sehol nem volt, ahogy a többi kínai sem nagyon. Mostanra ebből maradt a Samsung, és talán talán még az LG, a többiek teljesen kiestek szinte, és lett helyettük Huawei, így kb két versenytárs van a piacon, akiket komolyan kell venni.
-
veterán
-
Fabianus
tag
Pont hogy realizálódik a piac, ezért fogynak jobban a Nokiák. A tesztek negatív szájízzel végződtek itt az MA-n, igaz, ahogy haladtak előre a termékkínálatban egyre kevésbé. De a karácsonyi ajánlóban már az összes elérhető Nokia ajánlottként szerepelt.
A jól hangzik a nevén túl azért ott van egy nagyon jó minőségű kivitel, és gyors frissítések, javítások, és mára egész kedvező ár. De más téren is alakulnak, persze a 7-es még nálunk nem elérhető hivatalos forrásból, a 6 (2018)-ról, 7 Plus-ról, 9 -ről, 10-ről, egyelőre még csak infók vannak.
Nem nehéz megjósolni, hogy bővülő termékkínálattal, lefedett piaci területtel, remélhetőleg javuló nemzetközi elérhetőséggel és szintén csak remélhetőleg az új készülékek esetén nem elszálló árakkal növekedni is fognak. Szerintem ez lenne a piac realizálódása. -
Hg3X
tag
Na igen, egy Pixel 2-t én is elfogadnék...
Jeff who??
-
"Az Essential PH-1 ugyanakkor nem nagyon érdekelte az embereket..." - Nem tudom mennyit költöttek marketingre, de a PH-1-ről vajon tudott az olyan "átlagember" is, aki mondjuk nem olvas napi szinten tech / mobilos médiumokat?
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
veterán
Jók a pixelek. Nincs gond velük csak egy-két emberkénél állítólag voltak hibák. Ezt most vagy elhiszem,vagy nem. Inkább nem. A Nokia is jó cucc. Volt mindkettő egyébként...
HARLEY-DAVIDSON
-
<Lacy85>
addikt
Nem lett volna gond a WP vonallal sem, mert baromi jó kis telók voltak, és lassan, de biztosan azért nőtt a piaci részesedése a rendszernek.
Az eddigi okostelóim közül egy WP7-es volt az egyetlen, ami 2,5 év használat után is olyan gyors, hibamentes volt, mint amikor kivettem a dobozból.
Akkoriban azért ez nem kis szó volt.
Csak hát senki nem számolt a MS ekkora mértékű szerencsétlenkedésével.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Nem rossz eredmény.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Cathulhu
addikt
Ennyit azokrol az okosokrol, akik itt evekkel ezelott bizonygattak, hogy a Nokianak android mezonyben eselye se lett volna, es csak a Windows az egyetlen elheto alternativa. Tobb eves kesessel egy random kinai gyarto csak a nevet felhasznalva elerte ezt, mit tudott volna az igazi Nokia evekkel ezelott... Pure view es a tobbiekkel...
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Bilux
veterán
válasz monti0222w #10 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Inarus
addikt
Csak az utolsó negyedévben elment kicsivel több, mint 20 millió featurephone, szóval nem rossz a tipp.
Mondjuk okostelefon téren is elég korrektül teljesítettek, szintén csak az utolsó negyedév van előttem, abban 4,4 millió Nokia smartphone talált gazdára.[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Nokia telefonok kapják meg a leghamarabb a pixelek után a legfrissebb szoftvereket. Ez azért példás.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
h4h01
senior tag
Azért a pixelek elég meglepőek! Azt gondolnám, hogy a pixelek a telefonb*zi réteget célozzák, szal ők lennének a potenciális vevők..A pixelekről (főleg az xl-ről) hónapokig csak szemetet lehetett olvasni, konkrétan minden baja volt már, ennek ellenére szépen fogy..érdekes..Persze nem tudunk konkrét statisztikát, de az a kör aki pixelt vesz, azok szerintem azért rá-rá keresnek a hírekre, tesztekre..
Ezt a "nokiát" pedig nem értem..Jól hangzik a neve, de kb. ennyi! Azért remélem az első kör után majd realizálódni fog az értékesítés..Nem akarok annyira ellene lenni, de sz*rért ne rohanjunk már a boltba! Vagy a név az elég? Van egyáltalán valami épkézláb ajánlata ennek a "nokiának"? Talán egy picivel jobban körbe kéne nézni a piacon..sokan jobban járnának
-
nagyúr
Hát igen... A Nokia márkavédjegyes 3310-ből fogyott egyedül vagy 18 millió....
Így valóban sokat értékesített a nokedli.Andy Rubin meg mehet gyomot kapálni a kinai mobilgyártók kertjeibe.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
A Nokia is kezdhetne már kávátlankodni,biztosan még jobban fogyna.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest