Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz majom2 #121 üzenetére

Hát én csak a magam nevében tudok nyiltakozni: nekem aztán nem kell iPhone!Inkább veszek egy Nokia N82-t ami most szinte fillérre egy árban van vele.Na ha valakinek egy ilyen lenne itt a fórumon a birtokában, arra bizony irigykednék, de akkor sem úgy hogy lefikázom. :U

Mégegyszer:Nekem az a bajom hogy milyen reklám van a teló körül és a userek elvakultsága.Lehet hogy bőven elég az a tudás ami benne van sokmindenkinek és nem kell neki a BT adatküldés, mms, videorögzítés,3G stb. de akkor meg miért kerül ennyibe? Nem egy Vertu.Ott megértem hogy több millát ki kell fizetni 0 tudásért...
    és ezek után ennyire odalenni ezért telóért... ha sokkal olcsóbb lenne akkor azt mondanám: igen ez a tökéletes választás annak aki egy telefonos zenelejátszót akar közepes tudással.
    De így nem.Nem éri meg az árát.(Szinte semmi sem az N82 meg N95 sem de még azokhoz képest is sokkal rosszabb az ár/érték aránya, ezért tartom rossz vételnek)
    Igazából tetszik az irány amin az iPhone elindult de a legnagyobb gátló tényező számomra az hogy ilyen hihetetlenül buta lett. ha mondjuk az N82 és az iPhone tudásban ugyanazt hozná+az iPhone előnyei akkor kifizetnék érte több pénzt is mint az N82ért. de amig ilyen buta...

Új hozzászólás Aktív témák