Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• z77

csendes tag

válasz rollins #78 üzenetére

Soha nem temetném el a Linuxot. Hyper pozitív, hogy nem kell böngészővel keresgélni a progikat, ott van a beépített cucc rá ami leszedi és telepíti. Az Ubuntut azért próbáltam ki, mert olyan szép megjelenése más oprendszernek nem volt, megfogott. De nekem kevés volt.

Aláírom, HA egy tényleg átlagos felhasználónak teszed a gépére aki csak netezik meg szövegszerkesztőt használ, képeket nézeget, stb.. arra az Ubuntu nagyon is megfelel. Ja meg nem említem a totál Linux fanokat (gurukat) akik kenik vágják a parancssoros részét is, na őket nem beszéled rá a WIN-re soha. De az megint más. Nekem viszont több téren is hiányos volt. Mindig hozzá kellett nyúlnom WIN progikhoz, aminek aztán az lett a vége, hogy meguntam és ment vissza az XP.

• z77

csendes tag

válasz rollins #74 üzenetére

Kérdésedben ott egy nagyon nagy igazság :D Visszafordítom ok?

Miért nem használja ez a sok csúnya win user a Linuxot ami ugye ingyenes, szemben a csúnya fizetős Microsofttal? Pedig ugye a Microsoft termékekért akár meg is büntethetik őket. Itt rejlik ám a nagysága a Windowsnak :) Hogy a Linux hiába ingyenes, felhasználó még büntit is bevállal az openoffice meg a linux helyett.

És ne gyertek azzal, hogy majd ha megbüntetik akkor majd Linuxot fog használni, mert élő példából tudom, hogy nem igaz. Még ment a tárgyalás mikor a srácnak ismét jogtalanul futkározott a gépén a Win és még pofátlanul a jogtalan MS Office-al írogatta a bíróságnak a levelet :D

Új hozzászólás Aktív témák