- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Levelezőnek mit kéne csinálnia megnyitás nélkül?
Mondjuk itouch-nál nem tudom hogy van, de iphoneon push notificationt tud küldeni. Én viszont kifejezetten csalódtam a store-ban, főleg a fórumos leírások alapján, konkrétan ingyen semmi normálisabb appot nem találni szinte, vagy csak kiherélt funkcionalitással, bár 0,79€-ért egész jó kis játékokat vettem(plants vs zombies, cut the rope, angry birds pl), meg a fizetős programok tényleg elég jók. A youtube appot meg nem is tudom hányszor indítottam el, tekintve, hogy a youtubeot a böngésző is simán viszi, így nagy szükségét nem láttam. Zenében a cover flow szép, bár ettől nem fog jobban szólni a cucc
Mindenesetre én nemadnám semmiért a 3gs-em, de ettől igenis vannak hibái(pl. kikapcsolt állapotba is ébreszthetne
).
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged