- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
ezeket a szabadalmi dologkat csak úgy lehetne megfékezni, hogy csakis konkrét, kézzel fogható dolgokat lehessen levédni
Egyetértek, hiszen bárkinek meglódulhat a fantáziája, rajzol néhány skiccet, és beadja, majd várja, évekkel később ki fut bele egy termékkel, majd benyújtja a számlát. Magyarul sima ötleteket jegyeznek be. Én egyébként úgy tudom, hogy ha valamit valaki már korábban nyilvánosságra hozott, azt nem lehet bejegyeztetni. De az amerikai szabadalmi hivatal ezt a szabályt vahahogy nem ismeri.
(#94) dali.78: Igaz.
-
Ezzel egyetértek, a nokia ott cseszi el az összes nagy lehetőségét, hogy minden megmarad a tervezés szintjén. A videón szereplő körbekijelzős telefon megvalósításának 2011-ben SEMMI technológiai akadálya nem volt, miért nem csinálta meg? Jó, még nem volt hajlítható kijelző. És? Csinálja meg 6 darabból, két nagy és 4 kis csík kijelzőt csak le tud gyártatni...
Az érintőképernyős telefon koncepciója a nokiánál már az első iphone előtt évekkel megvolt, talán már a 90-es évek végén, de eldobták, mert hülyeség, úgyse venné senki. És azóta is volt biztos egy csomó korszakalkotó ötletük, amit a fiók mélyére tettek. Valami nagyon nagy baj van ott a fejekben, talán a hideg és a sok vodka lehet az oka... -
Pirosász
aktív tag
Azért ez nem úgy néz ki,hogy ma kitalálunk valamit,hétfőn megrajzoljuk,kedden megcsináljuk a prototípust,szerdán meg megkezdjük a sorozatgyártást.Tudod mikor olvastam először a hajlékony kijelzőről?Még a Westel 900 magazinjában 10-12 éve.Tehát rengeteg pénzt,időt kell bele ölni,mire ebből lesz valami.Mondhatod hogy akkor még nem volt benne az Apple ebben,de most is azt látom hogy a valódi fejlesztés,kutatás anyagi terhét sunyi módon meghagyja a többieknek.(lásd. Nano)Egyébként meg 5800-mat 60ezerért vettem anno,iPhone 260ezer volt.Nyilván több új megoldás fér egy ilyen telefonba,egy 60ezres iPhone nem lett volna jobb mint az 5800.Ez olyan mintha azt mondanád,a Merci mérnökök azért ügyesebbek,mint a Renault,mert jobb autót csinálnak.Hát nem!Csak utóbbinak 3milkás,előbbinek 23milkás autót kell gyártani.Nyilván hamarabb tudja belerakni az újításokat.Ezt én nem tartom nagy érdemnek.Tehát nem talált ki semmit az Apple,nem volt úttörő semmiben,egyet leszámítva.A Nokia,Motorola,Ericsson által életre hívott okostelefonba(Symbian 1998) többet bele látott.Rájött hogy nem csak az üzleti életben van keresni valója ennek a technológiának.A hétköznap emberét is érdemes megcélozni.Ennyi.Na bocsánat a sok off-ért,csak kijött belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple legújabb szabadalma a teljes készüléktestet körbefutó kijelzővel szerelt eszközök gyártási lehetőségét vázolja fel.
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest