- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
macilaci78 #25 üzenetére
Azért attól igen távol állunk, hogy csak olyan adatot tároljunk a vinyón, ami égetően szükséges
. Megmondom őszintén, én sem archiválok semmit, ha annyira nagyon kellene a hely, vennék még egy vinyót, mert olcsóbb, kisebb helyet foglal, mintha mindent kiírnék DVD-re.
-
Tyberius
aktív tag
válasz
macilaci78 #25 üzenetére
Régen én is sokat szórakoztam a CD-kkel, majd DVD-kkel. Mondjak valamit? Beleun az ember. Mindig írogatni, címkézgetni, pakolászni, aztán ha kell valami, keresgélni, ha valaki kölcsönkéri, visszakönyörögni, ha karc érte, adatot leimádkozni, ha hibás széria, gyártó céget elátkozni, ha kedvenc boltodat lekapcsolják, újat keresni... kinek van erre ideje? Megveszem az 1 terás vinyót, az összes CD/DVD-m tartalmát ráteszem, és kész. Ha megtelik, veszek még egyet. A fontos adatokat archiválom (leginkább külsős vinyóra), a filmeket, sorozatokat, zenéket úgyis le lehet tölteni, ha kell.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #25 üzenetére
Minek 800 DVD... Elég 64db kétrétegő BR...
Ha meg kiadnák a 12-rétegűt (ha jól emléksze az a rekord), abból csak 11db kéne. Meg pár nap, mert optikaira mozgatni ennyi adatot idő...
-
Depression
veterán
válasz
macilaci78 #25 üzenetére
Már meg ne haragudj, de ezek pont arra valóak. Veszel egy nagyot, arra archiválsz, és ha megtelik, veszel egy másikat.
Nekem a fontos dolgaim HDD-n figyelnek a szekrényben. DVD sem olcsóbb, sem megbízhatóbb, de legalább sok helyet foglal, hamar tönkre megy, és iszonyat lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest