- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Amúgy a címben említett napi S10 dömping hol marad?
-
Lacka89
aktív tag
Szevasztok. Csak szolgaltatonal lehet vajon elorendelni a keszuleket? Vagy mondjuk media markt vagy extrem digitalnal is lesz szerintetek?
-
Gubu0101
veterán
A szolgáltatós előrendelés kb mikortól szokott indulni?
-
Cultus
tag
Az S8+ telómat 1,5 évesen mikrokarc nélkül adtam el, mintha épp akkor lett volna kicsomagolva, pedig egy pillanatig sem volt tokban és fólia sem rajta! Pedig nálam a telefon munkaeszköz és napi 18-20 órában van használva!
A titok csak annyi, hogy rutinszerűen figyelek, vigyázok rá. Nem dobom le az asztalra, nem teszem zsebre a kulcs vagy aprópénz mellé, stb-stb.
Én soha nem takarnám el a szépségét...
Mert így öröm ránézni, kézbe venni...
Most az S9+ is már több hónapos, de mintha új lenne. -
whatwhatwhat
aktív tag
"Ha nem léteznének tokok akkor gyakorlatilag mindenki törött hátlappal vagy kijelzővel járna"
Nem. Nem kell ledobni, ez a titok!
Persze a veszély megvan akkor is, ha vigyázunk rá, ez nem vitás. De én évente max 1-2-szer dobom le. Azt pedig rendszeresen túléli. Eddigi pályafutásom során 1 telefonom üvegét tudtam betörni. Persze az pont a kijelző volt, és pont használhatatlan lett tőle. De azóta jobban vigyázok és vállalom ezt a kis kockázatot.
-
kdennis
aktív tag
Azért csúnyák a képek mert biztos iPhone-al fotózták.
-
PetiiY
újonc
Mondjuk nem egyszerű a kérdés mert persze minek kellenek a szép ívek meg a hátlap ha mindenki tokot tesz rá. De én egy percig sem lennék nyugodt ha nem lenne tokban a telóm, bármikor leeshet, önhibán kívül is. Főleg egy ilyen értékű telónál nem kockáztatnám meg a dolgot. Ha nem léteznének tokok akkor gyakorlatilag mindenki törött hátlappal vagy kijelzővel járna
-
madkiller
őstag
Biztos nem ez lesz a gyári háttérkép minden modell előtt ezt eljátszák az újságírók velünk és itt most nem a mobilarenára gondolok, hanem a külföldiekre. Majd 13 nap múlva minden kiderül, viszont ha a gear-em tudnám vele tölteni az nagy királyság lenne.
-
törölt tag
Pont ma jött a mail, illetve a link a Samsung -tól az unpacked -re. Egy jó kis adathalászattal karöltve.
Regisztrált felhasználóként regisztrálhatok külön az eseményre is. 👌
-
sKie^
tag
Az a huvelykujj!
-
Mrpingvan
tag
válasz
GoldhandRent #17 üzenetére
Akkur viszont elnézést, pont a fake-t hittem az igazinak.
Köszi a kijavítást -
jacis
nagyúr
Hasznos fejlesztések.
A kameralyuk meg lényegesen jobb megoldás mint a nagy sziget ami mellé mindenki megpróbált mindent begyömöszölni. Jók lesznek az új Galaxy telók. -
hogabesz
aktív tag
"a csontelvezetéses technológiát használó FreeBuds 2 Pro"
Szerintem ez téves információ, a BoneID azonosításra szolgál.
-
Jakesz
addikt
válasz
ZavaBalazs #13 üzenetére
Ezek hivatalos háttérképek, szóval a hivatalos promo is ezekkel a képekkel lesz. Az meg nem mentség, hogy az apple is ezt csinálja, mert nem kéne odáig lesüllyedni...
-
Jakesz
addikt
Naná, hogy olyan háttérrel promózzák, ahol annál a rusnya kameralyuknál sötét, és ezért alig látni. Tudják ők is, hogy ez undorító, és nem fogja komázni a nép. Csak akkor miért???? Az S9-en levő vékony felső kávával semmi gond nem lett volna. A Plus modellnél meg külön röhej az a kapszula. Mert aztán marha fontos a dupla selfie, hogy ennyire belerontsanak a kijelzőbe...
-
Mrpingvan
tag
Én is gondolom, hogy azt akarták volna, csak a pearl white inkább "szivárvány színű fényvisszaverődés"-t (vagymit) szokott eredményezni, ez meg nem... Pár az, ami az első képen van, a Galaxy Buds alatt van, jól néz ki (tudom, hogy az render).
Bár lehet az is csak egy dummy? Mert az megmagyarázna mindent.
-
Nem, köszönöm!
Egy citromos zsálya teát kérek hársfavirág mézzel. Köszönöm!
-
ZavaBalazs
őstag
a galaxy buds lesz az előrendelős ajándék is, remélem itthon is.
-
Mrpingvan
tag
Csak szerintem csúnya az a "fehér" szín az S10+-on?
-
Snowy_owl
őstag
Ez a videó ez micsoda? ezek valami demózott vagy kamu vagy eredeti modellek? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest