Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cultus
tag
Az S8+ telómat 1,5 évesen mikrokarc nélkül adtam el, mintha épp akkor lett volna kicsomagolva, pedig egy pillanatig sem volt tokban és fólia sem rajta! Pedig nálam a telefon munkaeszköz és napi 18-20 órában van használva!

A titok csak annyi, hogy rutinszerűen figyelek, vigyázok rá. Nem dobom le az asztalra, nem teszem zsebre a kulcs vagy aprópénz mellé, stb-stb.
Én soha nem takarnám el a szépségét...
Mert így öröm ránézni, kézbe venni...
Most az S9+ is már több hónapos, de mintha új lenne.
-
whatwhatwhat
aktív tag
"Ha nem léteznének tokok akkor gyakorlatilag mindenki törött hátlappal vagy kijelzővel járna"
Nem. Nem kell ledobni, ez a titok!
Persze a veszély megvan akkor is, ha vigyázunk rá, ez nem vitás. De én évente max 1-2-szer dobom le. Azt pedig rendszeresen túléli. Eddigi pályafutásom során 1 telefonom üvegét tudtam betörni. Persze az pont a kijelző volt, és pont használhatatlan lett tőle. De azóta jobban vigyázok és vállalom ezt a kis kockázatot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 98% akku!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Samsung Galaxy Watch Ultra (L705 2024) ESim , 47mm , 32GB Fekete Eladó
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- újszerű Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év Apple garancia
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze a veszély megvan akkor is, ha vigyázunk rá, ez nem vitás. De én évente max 1-2-szer dobom le. Azt pedig rendszeresen túléli. Eddigi pályafutásom során 1 telefonom üvegét tudtam betörni. Persze az pont a kijelző volt, és pont használhatatlan lett tőle. De azóta jobban vigyázok és vállalom ezt a kis kockázatot.