- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cultus
tag
Az S8+ telómat 1,5 évesen mikrokarc nélkül adtam el, mintha épp akkor lett volna kicsomagolva, pedig egy pillanatig sem volt tokban és fólia sem rajta! Pedig nálam a telefon munkaeszköz és napi 18-20 órában van használva!
A titok csak annyi, hogy rutinszerűen figyelek, vigyázok rá. Nem dobom le az asztalra, nem teszem zsebre a kulcs vagy aprópénz mellé, stb-stb.
Én soha nem takarnám el a szépségét...
Mert így öröm ránézni, kézbe venni...
Most az S9+ is már több hónapos, de mintha új lenne. -
whatwhatwhat
aktív tag
"Ha nem léteznének tokok akkor gyakorlatilag mindenki törött hátlappal vagy kijelzővel járna"
Nem. Nem kell ledobni, ez a titok!
Persze a veszély megvan akkor is, ha vigyázunk rá, ez nem vitás. De én évente max 1-2-szer dobom le. Azt pedig rendszeresen túléli. Eddigi pályafutásom során 1 telefonom üvegét tudtam betörni. Persze az pont a kijelző volt, és pont használhatatlan lett tőle. De azóta jobban vigyázok és vállalom ezt a kis kockázatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra Gen.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 98%
- Apple Watch ULTRA 2 49mm titán GPS + Cellular nagyon szép állapot! Akku 91%! Fulldoboz!
- Apple watch Ultra 1 hibátlan 100% akku 2025.10.15. jótállás
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest