- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cultus
tag
Az S8+ telómat 1,5 évesen mikrokarc nélkül adtam el, mintha épp akkor lett volna kicsomagolva, pedig egy pillanatig sem volt tokban és fólia sem rajta! Pedig nálam a telefon munkaeszköz és napi 18-20 órában van használva!
A titok csak annyi, hogy rutinszerűen figyelek, vigyázok rá. Nem dobom le az asztalra, nem teszem zsebre a kulcs vagy aprópénz mellé, stb-stb.
Én soha nem takarnám el a szépségét...
Mert így öröm ránézni, kézbe venni...
Most az S9+ is már több hónapos, de mintha új lenne. -
whatwhatwhat
aktív tag
"Ha nem léteznének tokok akkor gyakorlatilag mindenki törött hátlappal vagy kijelzővel járna"
Nem. Nem kell ledobni, ez a titok!
Persze a veszély megvan akkor is, ha vigyázunk rá, ez nem vitás. De én évente max 1-2-szer dobom le. Azt pedig rendszeresen túléli. Eddigi pályafutásom során 1 telefonom üvegét tudtam betörni. Persze az pont a kijelző volt, és pont használhatatlan lett tőle. De azóta jobban vigyázok és vállalom ezt a kis kockázatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged