- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Hát nem tudom, én nem szívesen látnám ilyen színben az x230-am, de ez szubjektív. Mindenesetre ha igényes munka akkor nem gáz.
-
elithun
őstag
Jó kis munkagépnek tűnik.
-
vhw
addikt
Már laptophoz is adja a nevét a Kodak?
-
joeetm
tag
Próbáltam igényesen festeni, a fedlapot 3 lépésben csiszoltam, 180-320-800as papírral, a kijelző keretet és a palmrestet pedig csak 800-assal, erre ment 2 rétegben műanyag alapozó, utána pedig 2 réregben a sárga festék (a ThinkPad logók, illetve matricák helyei természetesen kimaszkolva).
Vannak még rajra hibák, illetve nem is lett teljesen egyenletes, de ez főleg próba volt.
A festéket azt nem tudom most pontosan milyen, akril festék és a hozzá való alapozó műanyagra.
Nem napi használatra van a gép, inkább csak 1-2 retro játékra, illetve mostmár dísznek. Tartós használatra valószínűleg lakk is kellene hozzá, és még úgyis kérdéses lenne a használhatósága. -
bambano
titán
szerintem egyedi tp-nek jó.
sorozatgyártásban viszont nem kellene gondolkodni -
RexMaximus
senior tag
Erdekes, eloben kene megnezni
Viszont van egy gondolatom ezzel kapcs, hasznalni nem tudom milyen lenne a szine miatt. Pl parom is lecserelte a pinky laptopjat mert az intenziv szin zavarta, elvonta a figyelmet, valahogy terhelte. Engem is amikor hasznalnom kellett.
Ugyanezt erzem ezzel a szinnel kapcsolatban is.
-
gilfoyle
őstag
Nekem is tetszik, még be is vállalnám sajátnak. Grat!
-
dabadab
titán
Ahogy átjön a képeken nagyon szép, igényes munka.
Ha ezt megcsinálná valaki az enyémmel is, akkor eltörném a kezét, de tényleg igényes munka -
Robert07
aktív tag
Az biztos, hogy en igy nem hasznalnam, de nagyon jo lett a megvalositas, ugyhogy mas szinnel siman bevallalnam.
-
Speeedfire
félisten
Nekem bejon.
-
0xmilan
addikt
A transformerses bumblebee jutott elsőre eszembe. Messziről jól néz ki, de használat közben zavarna a rikító sárga.
-
kmisi99
addikt
Valami grafit szürkéhez hasonló színben nagyon ütne. De amúgy ugye fogsz valami komolyabb cikket róla csinálni, hogy hogy készült? Mert ez közel se sufni tuning szintű, szerintem más is megpróbálná.
-
bakter24
őstag
Szerintem jól néz ki, fedlapra x-ray logó?
-
dugo_
veterán
TP topikba be ne tedd a lábad ezzel az istenkáromlással.
Fotón azért nem néz ki rosszul.
-
BoB
veterán
Nekem tetszik, a billentyűzetet kellene még sárgára, fekete betűkkel.
-
ncc1701
veterán
Tetszik.
-
MrSealRD
veterán
Az NCIS Los Angeles sorozatban többször felbukkan egy vörösre festett TP. Az egy újabb szériás.
Hirtelen ezt a képet találtam róla. -
kemotox
addikt
Hát elég buzis, de végülis nem rossz. Megjött a kedvem nekem is átfesteni a T420-amat. De az rózsaszín lesz, nem ilyen randa sárga
Na viccen kívül tényleg tervezek én is egyfajta "moddingot", de nem lesz ilyen nagy kaliberű, mint a tiéd. Csak leszedem a sok helyen már megkopott gumiizét, meg varázsolok rá egy lóbaszó nagy Cyberdyne Systems logót
Igényes amúgy végülis a festés, bár nekem sok ez a sárga kicsit. Mivel és hogyan festetted?
-
Vladi
nagyúr
szvsz állat.
-
426os
őstag
Ne fáradj vele, szerintem ennek sem sárga az alja:
-
letepem
aktív tag
Az gumis borításokat forró vízzel (szappan opcionális) és kefével nagyon szépen le lehet hozni.
-
Blindmouse
senior tag
downvote
-
MineFox54
őstag
Ha igényes a festés, nem olyan rossz...
-
Warning márkályú leptop eldó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest