Hirdetés
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
Önmagában, sterilen nézve, a füttyögéssel és a beszólással nincs baj. De a helyzet sosem steril.
Tisztában vagyok vele, hogy amikor a fiúk elkezdenek kamaszodni, elkezd megváltozni a testük, és zavarja őket. Csak szólok, hogy a lányokkal is ez van: baromira idegesítő, hogy az a ruha, ami még április-májusban jó volt, szeptemberben már rövid, két elcseszett dudor nő a mellkason, a csípő szélesedik, ezért a nadrág sem úgy jön föl. Baromira frusztráló, s az embernek ideje sincs felfognia, mi történik, és elfogadni, hogy na akkor látványosan beléptünk a pubertásba. Az ember önértékelése még szerető családi közeg esetén is a bányászbéka alfele alatt van, és elkezdni felfedezni az új világszemléletet...
Az ember lánya kóvályog haza az iskolából, és kapja a nem túlzottan félre- (de legalább teljesen meg nem-) érthető beszólásokat, füttyögéseket olyan emberektől, akik az apjuk is lehetnének, és súlyra, erőnlétre egész számban kifejezhető többszörössel rendelkeznek. Iszonyatosan ijesztő, hogy nem lehet tudni, az agresszor megáll-e ennyinél, vagy utánamegy, esetleg letaperolja... Mert nem buborékban nő fel, hallja a híreket, kamaszodik, van elképzelése a világról.
Én megedzőttem. Ma már nem veszem fel az ilyeneket, elengedem a fülem mellett, de azért ott van bennem valamennyi félsz visszamaradva. Meg tudom magam védeni, ha valaki mégis tettlegességig menne (összeteszem a két kezem, hogy nem blokkolok le), de alapvetően elkerülöm az ilyen szituációkat: agybedugós füles, napszemüveg (este emiatt szar közlekedni, mert a szemüveg nélkül az agresszor tud szemkontaktust teremteni) és pókerarc. Sajnos, nem egyszer kellett magam és a barátnőimet megvédenem.
Ja, a kiscsajok nem a pasik miatt teszik ki, amijük van, hanem mert ez ömlik rájuk a médiából. Felnőttként meg, szórakozóhelyen szintén nem ez az elsődleges, hanem hogy megmutassa, hogy mennyivel jobb csaj, mint a többi. A többi nőnek szól.
Ezt meg itthagyom, csámcsogjatok rajta: Oppressed majority (azaz, milyen lenne, ha a Védett férfiak megvalósulnának)
(és mielőtt valaki bősz feminácinak titulálna: azzal sem értek egyet, hogy a csajok agresszorkodjanak a férfiakkal. A másik beleegyezése nélkül nem b*sztatjuk a másikat, és tiszteletben tartjuk a határokat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest