- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
cskamacska #38 üzenetére
"GT610 kártyám sunyiban DX12-es videokártya lett" - Na ez tényleg LOL. Szerintem itt fejezzük is be, mert ez már vallás...
Bármelyik programozó képes arra, hogy a procival számoltassa le azt a mit a GPU nem tud. Lehet ilyen szintű parasztvakításokat eszközölni, de ezzel csak hazudunk saját magunknak. Úgy látszik nálad ez működik. Érdekes mód eddig köpködtétek a DX12-őt, mert szar és bőven jó a DX11. Most meg hirtelen DX12 az Isten, legalábbis lassan itt tartunk. Jó hétvégét! Peace.
-
Raysen623
addikt
Ez hogy jött ki?
Ugyanannyira nincs értelme sehol. AMD hozott egy fájó döntést, de logikus volt: GCN architektúrát akarják tolni ezerrel és csinálják is rendesen. Attól mert NV ad ki továbbra is drivert elavult hardverekre, nem fog érdemi változást hozni szerencsétlen usernek. Régi játékokkal meg egyszerűbb régebbi OP rendszereken játszani, oda meg van driver. Reklámnak jó, de másnak nem. Ha vörösök csinálnák meg ezt, az is "szarnak egy pofon" minősítést kapna részemről.
-
Raysen623
addikt
Úgy beszéltek erről mintha az lenne a vég, holott ténylegesen régi kártyákról beszélünk, melyek egyébként mai napig működtethetők és használhatók. Tudom, mert használtam én is és nem volt vele bajom.
(#28) Fairplays: nálam is ez volt, és akkor mi van? Sokkal kisebb probléma miatt vesznek sokan új hardvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest