- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Ez hogy jött ki?
Ugyanannyira nincs értelme sehol. AMD hozott egy fájó döntést, de logikus volt: GCN architektúrát akarják tolni ezerrel és csinálják is rendesen. Attól mert NV ad ki továbbra is drivert elavult hardverekre, nem fog érdemi változást hozni szerencsétlen usernek. Régi játékokkal meg egyszerűbb régebbi OP rendszereken játszani, oda meg van driver. Reklámnak jó, de másnak nem. Ha vörösök csinálnák meg ezt, az is "szarnak egy pofon" minősítést kapna részemről.
-
Raysen623
addikt
Úgy beszéltek erről mintha az lenne a vég, holott ténylegesen régi kártyákról beszélünk, melyek egyébként mai napig működtethetők és használhatók. Tudom, mert használtam én is és nem volt vele bajom.
(#28) Fairplays: nálam is ez volt, és akkor mi van? Sokkal kisebb probléma miatt vesznek sokan új hardvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest