- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
1. Én nem mondtam, hogy az nem lenne szánalmas, ha az Apple venne fel Plam-os emberkéket.
2. Nekem kicsit sok, hogy folyamatosan inzultálja a Palm az Apple-t, embereket vesznek fel magukhoz, az Itunes mizéria, ez egyáltalán nem véletlen.
3. És részemről zárom is a témát: Én nem igazán mondtam és is nem fogok rólad semmit, megkérnélek, hogy te se tedd. Nem szapulok semmit és senkit, és beláthatnád, hogy érdekes módon olyan híreket nem kapunk, hogy az Apple majmolja a Plam-ot, ellenben a fordított eset halmozottan fennáll. Azt meg már csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem számít, hány évig dolgozol valahol... ( 2x2 év kevés? Érdekes észjárás...)
emvy: Felőlem onnan vesz fel embereket ahonnan akar, de ne haragudj már, nem furcsa, hogy szórakoznak az Itunes kompatibilitással, aztán tőlük vesznek át embereket, vagy tényleg cak nekem tűnik ez fel?? Aztán meg jöhettek azzal, hogy én is alma fan vagyok, pedig marhára nem, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest