Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3fis
tag
Az iPhone-t se a bétaszoftverével adják, annak a verzióknak is voltak hibái, kijavították. A Diamond szoftverét is folyamatosan frissítik. Asszem a Youtube-on láttam már olyan bemutatót a készülékről, amin az újabb szoftver muzsikál, és nekem nem tűnt lassúnak, csak sajnos még saját kézben nem tarthatom, de talán egyszer....
-
ZoZa™
senior tag
igen, engem is ez riasztott el, gyönyörű, bármikor elfogadnám az iPhone helyett, ha az apple szoftvere lenne rajta. Mivel WM, nem lepődtem meg hogy lassú. Személy szerint ugy érzem a HTC vasa bőven felülmúlja azt amit a WM teljesít. Egyszerüen sajnálom hogy igy elrontja ezt a szuperjó vasat.
-
ThorsHUN
őstag
Valahol el kell kezdeni
(Amugy nekem remlik, hogy lattam update-et)
Aztan hirnek lehet berakni, hogy "eztittupdateltuk".
Merthogy biztosan van akit az riasztott el a keszulektol, hogy lassu volt. Azt meg hiaba valtoztatja a ceg, ha a user a tesztbol azt hozza le, hogy "hoho ez lassu"... -
DaviD202
aktív tag
Az 1.37-es rommal már elég jó a gép. Sztem érdemes feltenni
-
ThorsHUN
őstag
Lehet erdemes lenne ket napig nyomogatni megint a gepet, hogy aztan tudjatok upgradelni a tesztet
-
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Talán a tesztben találsz még képet
-
PowerBuldog
veterán
Nincs más kép róla? Eddig mindenhol ugyan ez a kép volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest