Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3fis
tag
Az iPhone-t se a bétaszoftverével adják, annak a verzióknak is voltak hibái, kijavították. A Diamond szoftverét is folyamatosan frissítik. Asszem a Youtube-on láttam már olyan bemutatót a készülékről, amin az újabb szoftver muzsikál, és nekem nem tűnt lassúnak, csak sajnos még saját kézben nem tarthatom, de talán egyszer....
-
ZoZa™
senior tag
igen, engem is ez riasztott el, gyönyörű, bármikor elfogadnám az iPhone helyett, ha az apple szoftvere lenne rajta. Mivel WM, nem lepődtem meg hogy lassú. Személy szerint ugy érzem a HTC vasa bőven felülmúlja azt amit a WM teljesít. Egyszerüen sajnálom hogy igy elrontja ezt a szuperjó vasat.
-
ThorsHUN
őstag
Valahol el kell kezdeni

(Amugy nekem remlik, hogy lattam update-et)
Aztan hirnek lehet berakni, hogy "eztittupdateltuk".
Merthogy biztosan van akit az riasztott el a keszulektol, hogy lassu volt. Azt meg hiaba valtoztatja a ceg, ha a user a tesztbol azt hozza le, hogy "hoho ez lassu"... -
DaviD202
aktív tag
Az 1.37-es rommal már elég jó a gép. Sztem érdemes feltenni

-
ThorsHUN
őstag
Lehet erdemes lenne ket napig nyomogatni megint a gepet, hogy aztan tudjatok upgradelni a tesztet

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Talán a tesztben találsz még képet

-
PowerBuldog
veterán
Nincs más kép róla? Eddig mindenhol ugyan ez a kép volt!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Ubuntu Linux
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest