- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALLAT001
senior tag
válasz
Jim Tonic #103 üzenetére
Feltettem egy programot, ami rákérdezett, hogy alignálja-e partricionálás előtt, így most elvileg jó. Egyik partrició primary lett, a másik logical. Remélem ezt is jól csináltam
Samsung Magician ajánl még ilyet h OverProvisioning, ezt ugye nem muszáj?
RAPID mode-ot érdemes bekapcsolni?
OS optimalizationt Maximum Reliabilityre állítottam.
-
ALLAT001
senior tag
válasz
Jim Tonic #101 üzenetére
Az SSD egy másik gépbe lesz, most egyelőre csak elő akartam készíteni. Firmware frissítés elvileg mindjárt megvan....
Inicializálás amúgy mihez kell? Ahhoz, hogy használható legyen a vinyó vagy h a windows tudja kezelni? Szóval ha átrakom egy másik gépbe gondolom nem kell ezt újra megcsinálni??
Mi lett volna ha nincs semmilyen másik gépem / vinyóm, akkor tudok nem inicializált SSD-re bootolni?
Alignálás???
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #80 üzenetére
Adatvesztés minden adattárolónál előfordulhat, erre csak a rendszeres mentés a megoldás.
Ha pedig garancia után adja meg magát, az valóban nem jó, ilyen szempontból jogos, hogy nem mindegy a belső írás mennyisége. Viszont legrosszabb esetben is, ha tényleg havonta újraírná az egész meghajtót, az kb. 5% plusz írást jelentene, így 40 hónap helyett mondjuk 42 hónapig működne (lehet, hogy valakinek még pont az a két hónap kellene, hogy lecserélje, de a teljes élettartamhoz képest ez nem sok).De ez a forgatókönyv nem annyira életszerű, mert egyrészt szinte biztos, hogy nem fogja havonta teljesen újraírni magát az SSD (tehát nem ezzel "javították"), másrészt pedig az esetek döntő többségében a vezérlő előbb tönkremegy, mint a cellák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest