Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-o-t-y
tag
Valóban vannak jó próbálkozások a java világban, de azért ebben a szegmensben nehéz olyat alkotni ami tényleg leköti az embert, bár szerintemn ezek arra valók lennének hogy ha az ember fia hírtelen nem tudja mivel elütni az időt akkor jók legyenek, (pl buszon, színházban
vagy valahol várni kell(orvos stb) ) És itt is az ötlettel lehet nagyot villanatani. Ehez még nem volt szerencsém, nekem a telefonomon most kb 20 játék van, de a nagy kedvenc az a Peggle a,it még mindig nem tudtam végigjátszani, de nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy valahol várni kell(orvos stb) ) És itt is az ötlettel lehet nagyot villanatani. Ehez még nem volt szerencsém, nekem a telefonomon most kb 20 játék van, de a nagy kedvenc az a