Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-o-t-y
tag
Valóban vannak jó próbálkozások a java világban, de azért ebben a szegmensben nehéz olyat alkotni ami tényleg leköti az embert, bár szerintemn ezek arra valók lennének hogy ha az ember fia hírtelen nem tudja mivel elütni az időt akkor jók legyenek, (pl buszon, színházban
vagy valahol várni kell(orvos stb) ) És itt is az ötlettel lehet nagyot villanatani. Ehez még nem volt szerencsém, nekem a telefonomon most kb 20 játék van, de a nagy kedvenc az a Peggle a,it még mindig nem tudtam végigjátszani, de nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk dokkolókat
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vagy valahol várni kell(orvos stb) ) És itt is az ötlettel lehet nagyot villanatani. Ehez még nem volt szerencsém, nekem a telefonomon most kb 20 játék van, de a nagy kedvenc az a