Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Gamer.hu-n van egy hasonló cikk most, ott egy i5 8400-as konfigot raknak össze, szintén minőségi alkatrészekből, SSD-vel 250k alatt.
Nem tudom szabad-e linkelni. [link]
Na, szerintem az úgy korrektebb konfig.
-
BaLee
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Olvastam de én másképp közelítettem volna meg. Ha valakinek van fölös +40k-ja úgyis megveszi a drága házat / moduláris tápot / hűtőt. Én adott keretből a legjobb gépet összeraktam volna 1-1 kategóriával jobb cpu + vga-val és ha akar akkor pluszban tud költeni a többire.
-
BaLee
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Azzal szoktak jönni, hogy a konzolhoz drága a játék, ami így is van, de számolgassunk csak...
140k-s bundle-kat lehet venni 4-5 teljes árú játékkal, emellé még vehetsz 15 nem olyan új vagy 8-10 vadiúj címet. Az azért elég sok. Meg ne felejtsük el, hogy PC-hez is meg kell venni a játékokat, főleg ha online is akarsz játszani és az sincs ingyen. Már rég nem éri meg gépet fejlesztgetni, ha nem munkára használja az ember a gépét, elég csak ránézni az új Nvidia sorozat kártyáinak itthoni árára... Egy sima 2080 drágább, mint a cikkben szereplő konfig, és akkor alá egy gép ami ki is hajtja az újabb 300k... -
BaLee
addikt
Így átfutva a cikket én is máshogy közelíteném meg egy ilyen gépnek az összerakását. Pénzkidobásnak érezném a gyengébb procit + vga kombót egy overkill procihűtő + táp + ház kombóval. A ház mondjuk nem is tetszik de ízlések és pofonok. Ryzen procikban nem vagyok otthon de egy erősebb proci + 1060 kombónak több értelmét látnám mint a fenti kiegészítőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPad topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- AMD Ryzen 7 Félkonfig eladó!
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő