- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ezt én is így látom.
Én 3-5 évente szoktam nagyobb 'fejlesztéseket' csinálni de akkor is csak ha tudom,hogy kelleni fog ahhoz amikkel játszani akarok majd vagy már játszok.
Ennek amennyire csak lehet utána szoktam nézni mielőtt akármit is veszek.Van haverom aki össze rakott egy 7700K/1080/Acer Predator monitoros gépet amikor még újdonság volt,most meg nyomatja rajta a Hearthstonet meg hasonló izéket.
'és nem,nem miller a tag vagy valami'
Nem cigizek vagy járok kocsmába/drága bulikba,200-300k-t erre az 1 'hobbimra' tudok áldozni pár évente ha kell.
-
syberia
veterán
A világítós egér-billentyűzet kombóról nem is szóltam, bár nem mechanikus gombokat kapsz odakint sem "ajándékba". Amit ebben az ajánlóban nagyon nem értek, az a processzor hűtése. Ennyi pénzből már simán kijön egy vízhűtés, vagy ott az FSP Windale 6 120mm olcsóbban, de jobb teljesítménnyel és halkabb mint ez az összegányolt MSI Core Frozr L, gyenge siklócsapágyas ventilátorral.
-
macilaci78
nagyúr
2-3 évnél fiatalabb játékot nemigazán veszek, egyrészt fele, harmada árban meg lehet olyankor már kapni, másrészt kiforrta már magát, javították a bugokat, stb. Ennek ugye az is hozománya, hogy nem kell lépést tartani a technikával sem, megfelel egy ilyen konfig 2 év múlva 100-140 k között.
Persze, egy új, számlás, garis, boltban összerakott, telepített gépet nem lehet összemérni egy apróról összelegózott, otthon összerakott és telepített géppel.Mindettől függetlenül ez a kék házikó üde színfolt a fekete, fehér, szürke rengetegben, tetszik.
-
h-yle
addikt
Abszolut így van.
Ennyi volt a keret anno, igazából ennyi se... kellett még bill+egér+monitor, és max 200k volt rá
A lényeg az volt hogy új bővíthető platform legyen, amit meg tud a cucc.Innentől már öcsike megoldja, ha kevés az FPS.
Lehet eladom a 1060-am neki ha méglejjebb megy a 1080 TI -
h-yle
addikt
Karácsonyra raktunk össze egy hasonló (B350, 1300x, 1050Ti, SSD, 8G RAM) komplett gépet, akkor ez 220k volt, úgy, hogy mindenből a lehető legolcsóbbat vettük ami azért minőségi volt.
Szóval bármi van ennek ennyi az ára sajnos :/
Ma egy jó játékgép nem 300, inkább 450k. Ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory:Nikke
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- OLED TV topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest