Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
bazs.android
üzenetére
hát ha nem harapna el minden 5. szót a csaj és nem hadarná úgy az olvasást, még jó is lehetne..
-
bazs.android
csendes tag
Nem kis munkánk van benne, és kíváncsiak vagyunk minden Android felhasználó véleményére! Sorry az offért, nemtudom, hova linkelhetném be.
-
Cannabis7
senior tag
ideje volt már, rég ezt szajkózom hogy jó lenne egy ilyen eszköz, persze voltak már próbálkozások a kínai piacon, de azok olyanok is...
-
kapeti07
senior tag
Kicsit későinek tartom ennek a megjelenését. Aki okostelefonon játszik az már elsajátította az érintőkijelzővel való irányítást. Szerintem legalábbis.
-
válasz
Brutális eb
üzenetére
Jópofa ötletnek tartom, és nem feleslegesnek - mint ahogy azt bemagyarázni szeretnéd!
Egyetlen amiért "felemeltem" a hangom az a beharangozó mondat, azaz olyanná válhat vele "bármi" mint a PLAY.
Mert nem!A PLAY azért az ami, mert az maga a készülék és játékpad egyben. Ez volt az alapkoncepció.
Egészen addig, amíg egy plusz kiegészítő kell a PLAY élményhez az addig csak "álom"...Ennyit írtam, és nem többet.
Az, hogy Te mást látsz bele, és ezt felrovod nekem, nem az én hibám!
Továbbá, többedjére kérlek, ne piszkálj, bökdöss, utalgass a SE-os mivoltomra olyanokkal, hogy biztos fáj... (magyarra fordítva ne személyeskedj, vagy utalj arra, mert tiltott a fórumon!)
Nem, nem fáj.
2 okból sem:1. mert nem "érdekel" a PLAY, nem vagyok gamer
2. mert nincs mit siratni hiszen nem történ trónfosztás... -
Szabie85
tag
Nem rossz ötlet.

-
tommjee
senior tag
Pont most kezdtem el játszani SGS-en a 9mm nevű játékkal kipróbálnám milyen lehet ezzel a konzollal !
-
ducsidu
senior tag
dupla...opera mini -.-"
-
ducsidu
senior tag
Az ötlet jó,de kicsit hülyén néz ki,ha kisebb vagy nagyobb a telefon,mint ez a kiegészítő
-
Senais
aktív tag
-
RaveForce
veterán
eddig tartott a play exkluzivitása
egyébként ez sokkal hamarabb is megjelenhetett volna, anno réges régen adott a SE hasonlót a zárt telójaihoz 
-
pusszycat
nagyúr
Akkor ez az izé megy laptoppal, táblagéppel is?
Samsung Wave GT-8500
-
Zirowe
nagyúr
1$-ért az is megoldható stílusosan.

-
törölt tag
Kicsit drága de jó ötletnek tartom.
-
válasz
Lotusomega
üzenetére
Csak az idézett mondatom nem az ellenkezőjéről szól!
Eleve aki PLAY-t vesz az azért veszi, mert szeret játszani.
A cikk sem arról szól, hogy jaj de ha nem játszom akkor "vastag" a PLAY.Nem. Pont hogy "PLAY-t" akar...

-
Zirowe
nagyúr
Kicsit drága.
Sokkal olcsóbb megoldás minden androidosnak, kivéve sajnos a htc tulajoknak, ha vesz egy utángyártott wiimote-ot (4500ft körül megkapja HK-ból), amit aztán össze lehet kötni kékfogon keresztül a telefonnal, és bmilyen játékot lehet vele irányítani, azon felül, hogy szerintem jobb megoldás.
-
Lotusomega
senior tag
Viszont ezt csak akkor viszed amikor akarod, ha nem kell akkor nem cipeled, ezáltal a mobilod a fele méretűre csökken, amit a PLAY-el nem igen tudsz megcsinálni.
Mondjuk kár hogy a nyilakat nem külön gombokra rakták hanem egybe így sokkal fosabb irányítani legalábbis a pc gamepedeken így volt. Mondjuk elég drága.. -
Már hétvégén olvastam róla, és bizony alapkoncepció - szinten sántít ez a mondat is:
"A Gamtel nevű kiegészítő Xperia PLAY-t varázsolhat bárki telefonjából."
Pont, hogy az Xperia PLAY megalkotásakor az volt a fő cél, hogy egy azaz 1 darab eszközt kelljen csak magaddal vinned, hogy a mobiloddal játszhass is, és használhasd is, mint mobilkommunikációs eszköz...
Emellett természetesen jópofa az ötlet, de sajnos így is "csak" egy kiegészítő lesz, amit cipelhetsz magaddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mai szemmel milyen kis gyerekjátéknak tűnik, főleg azokkal a színekkel