Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
sevenseas
tag
válasz
szergely001
üzenetére
Minek?
Úgysem válaszolsz.
Legalábbis 3 hét kevés volt.
-
aizen92
addikt
be lehet valahogy szerezni ezt magyarországon? nem nagyon akarok e-bayezgetni meg shippingelni.
-
Bitlisz
aktív tag
Egész jó lett ez a figyelmeztetés több eseményre. Most már ez is megy.

Nameg ezek az órák:
http://www.mypebblefaces.com/
http://www.watchface-generator.de/ -
Bitlisz
aktív tag
Olcsón most sehol...pedig vennék még egyet

http://getpebble.com/
http://www.ebay.com/sch/Gadgets-Other-Electronics-/14948/i.html?_from=R40&_nkw=pebble+watch -
somnia
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet mostanság legolcsóbban venni ezt az órát? -
ntomka
nagyúr
http://developer.getpebble.com/
-
ntomka
nagyúr
A héten jön firmware frissítés.

-
ntomka
nagyúr
Túl nagy a csend.

-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
Na, nálam 8 nap, 5 órát bírta. Még ment, de már jelezte több órája a töltöttséget, így inkább estére tegnap felraktam.

-
Bitlisz
aktív tag
Eddig csak alap figyelmeztetéseket kapok (sms/hívás) többet (email) még nem állítottam be.
A több dologra figyelmeztetés hiánya tényleg zavaró. Ráadásul mivel 2 telóm van jól jönne, ha mindkettőre figyelne...
Az óra felületeket nem vmi almenüben listázza. Meg az ébresztés is elég béna.
Mellesleg az időt miért kell beállítani? Azt nem a telóról szinkronizálja?
Amúgy baró cucc. Nagyon
-
ntomka
nagyúr
Mi újság srácok? Ki hogy van az órával?

-
ntomka
nagyúr
Másokat is zavar.
-
-
ntomka
nagyúr
Android, persze. Működik minden.

Itt raktam ki képeket, nem kell sokat visszatekerni.
Tölteni nem tudom mennyivel kell, USB-s kábele van, tehát utazó töltővel vagy gépről is tölthető. Én utóbbival töltöttem mikor megjött, de úgy tűnt maxon volt az akksi. Meglátjuk meddig bírja.
Azért nem teljesen így működik ez felvétel. Nem igazán értem a dolgot, elméletileg letenni és felvenni is lehetne vele a hívást, a letétel nálam nem igazán működött. De ugye párhuzamosan fut a headsettel, szóval ha máshogy nem, azon fel tudod venni a hívást, ahogy eddig, csak van egy plusz visszajelzésed ki az, ami mondjuk vezetés közben baromi jól tud jönni. Egyébként ez tuti valami bug lesz, lehet a CM10.1-gyel nem fér össze nálam, majd javítják. Ha nem, küldök egy bugreportot és ki lesz. Úgy tűnik dolgoznak azért szépen. Tegnap is jött frissítés az androidos alkalmazáshoz, a dobozból kivéve és csatlakoztatva az óra egyből firmware frissítéssel kezdett.

Kerékpártatót nem, csak egy töltőkábelt. A tartó gondolom valami szabvány cucc (az egész óra tervezésénél ez volt a cél, hogy minél több eszközzel kompatibilis legyen).
-
atikó
őstag
te androiddal használod? megy rendesen a programja?
kíváncsi leszek még az akkura, és mennyi bemeneti teljesítmény írnak elő neki töltéshez? képeket csinálsz majd?
ez nagyon állat ha hívnak ránézek az órára, gombnyomás és már szalad is a hívás a headsetre, ez csúcs!! vennem kell ilyet.

szerk: és kaptál hozzá kerékpártartót is vagy az külön beszerezhető kiegészítő?
-
ntomka
nagyúr
90$ volt a dobozra írva és úgy tűnik az alapján is számoltak, mert 7k-t fizettem kezelési költséggel együtt.
Kényelmes teljesen, mint bármelyik óra.
Egy másik szíjat el tudnék hozzá képzelni, ez amivel van, nem a legszebb, persze minőségre nincs vele baj. Épp csak annyi, hogy az én csuklóm nagyon vékony, ez a szíj meg mivel elég keskenyannyira nem, csak az órához képest, felnagyítja a vékony csuklómon optikailag az órát. Mondjuk valszeg csak én látom így, de ugye annyira ez nem nagy gond, a többségnek tuti megfelel, a szíj meg szabvány 22m-es, cserélhető.Simán működik mellette a headset, mert az óra adat módban csatlakozik, a headset meg hang módban. A telót meg sem zavarja. Mondjuk nem multipoint képes az óra, mert egyszerre csak egy telóhoz tudtam csatlakoztatni, amit sajnálok, mert két telóval mászkálok (céges + magán), így jó lenne mindkettőről értesítést kapni, de ez legyen a legnagyobb bajom.

-
ntomka
nagyúr
Első körös vélemény:
Baromi jól össze van rakva. Pont olyan, mint a képeken. Masszív a felépítése, az előlap kellemes hatású, bár nemtom mennyire fog karcolódni. Tetszik a funkció, hogy minimális rázásra, gyengét ütésre felkapcsol a háttérvilágítás (nem nagy dolog, de hasznos).
Jelenleg értesítéseken kívül nem sokra képes. Még watchface is alig van hozzá. Reméljük hamar kiszabadul az SDK is nyilvánosba és ahogy kapják az emberek az órákat jön majd egyre több hasznos dolog hozzá.
Ja, és a rezgő motorja baromi jó, nagyon erős.

-
Bitlisz
aktív tag
Az én órám is megjött, csak nem vagyok otthon...majd vasárnap

-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
dalnoki.eu
üzenetére
Már otthon van, csak én nem vagyok otthon.

-
atikó
őstag
még ez is tetszik! [link]
-
atikó
őstag
oké. nekem kezel a padfone 1 egyszerre 2 eszközt.
a headsetet, és a szintén bluetooth sony stereó fülesemet amit zenére használok de tudja a hívásokat is fogadni csak azt kikapcsoltam a telefonba a Bluetooth beállításainál, és így a headsetre megy a hívás, és remekül kezeli a két eszközt.
a headset egyébként 3.0 a sony füles 2.1 és a telcsi meg 4.0,Bluetooth rendelkeznek. -
atikó
őstag
1 kérdésem lenne még: sokat használok Bluetooth headsetet, és ha az össze van kötve az androidos telcsivel és még ere rá jön az óra is akkor ha hívnak akkor látom az órán és feltudom venni úgy hogy a hedadseten keresztül dumáljak? mert akkor nem kellene elővenni a telefont hogy kihív!
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
Oké, beküldtem az amazon számlát (hasonló a paypalhoz), meg a termék fizetési oldalát. Reméljük elég lesz. (Jött visszaigazoló email, ha valami hiányzik vagy nem okés, akkor keresnek. Reméltem is.
)A szoftvert folyamatosan fejlesztik és azt ígérték, hogy 1-2 hetente lesz legalább bugfix. A bluetooth modult természetesen hardveresen cserélték, mert az eredeti csak 2.1-et tudott. Sokan kérték a jobbat, így eleget tettek neki. Egy szokásos heti közleményben mondták is, hogy sikerült olyan beszállítót találni hozzá, akivel nem került többe a jobb modul.

-
ntomka
nagyúr
4.0 már (de minimum 3.0), mert menet közben cserélték.
Mint mindenki más: 130$.
Azt nem tudod, vámkezeléshez elég lesz beküldenem az amazon számlát, vagy mindig kell nekik banki igazolás? Online felületen csak 6 hónapra visszamenőleg tudom lekérdezni, az meg régebben volt, szóval ha kell nekik, muszáj leszek bemenni a bankba, amit nem szerettem volna.

-
atikó
őstag
igen értelek, csak egyszerűsíteni akartam neked a dolgokat,és elküldöm azonnal mihelyst meg rendeletem a terméket és 2 nap tölt a vámon általában.
e-mailben szoktam küldeni és így megbízom a postát hogy járjon el a nevemben az még plusz 1220ft!Szerk: nekem is bejön, de csak az vehet aki akkoriban beszált, vagy más is vehet belőle,mert én is vennék!
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
Az account.getpebble.com oldalon írja a kódot jobb alul.
-
ntomka
nagyúr
Az enyém tracking szerint ma ért Magyarországra.

-
Bitlisz
aktív tag
Spec én bevállaltam egy ilyen órát még májusban...Össz 130 USD szállítással.
A többi alternatíva nem jött be, mert nagy és/vagy ráadásul használhatatlan vacak. -
axioma
veterán
Valamilyen szinten igen, de csak akkor, ha elidnul a projekt mert osszejott a kert penz, ellenben nem csinaljak meg a termeket. De akkor ez kb. azt is jelenti, hogy az otlettulajdonosok megelegednek az elso x termek araval (vagy annak egy reszevel, amennyit melo nelkul atad a kickstarter, bar mar odaig eljutni is valos prototipus kell szoval nem kis melo), es cserebe lemondanak egy lehetseges tobb nagysagrenddel nagyobb volumennek a nyeresegerol, raadasul ugy, hogy mar tudjak: van erdeklodes ra. Elegge valoszinutlen, bar persze nem lehetetlen esemeny, foleg ha a kornyezet valtozik (nem tudom, peldaul a cunami miatt adodhattak problemak) - gondolom van valahol statisztika, hogy mi az eddigi tapasztalat a kickstarter projektekkel. De - szerintem - boven kisebb bukasi esely mint reszvenyt venni peldaul...
-
Gergosz2
veterán
válasz
shishadealer
üzenetére
bárcsak az lenne....
-
axioma
veterán
Tudtommal csak akkor kell befizetni tenylegesen, ha az igenylok szerint szukseges osszeg ossze is jon. Itt valami szazszoros ertek jott ossze...
Masreszt a 100 dolcsiert egy ora az nem ajandek, hanem kedvezmenyes ar azert, mert elobb beszalltal. Raadasul hamarabb kapod is, mint masok. Tehat az osszeszedett penz az nagyjabol a gyartasba vitel es a megrendelt orak ara, a nyereseget eleg akar az azon felul eladott orakra beszedniuk, az is hatalmas lesz.
(Gyakorlatilag nem eladtak az otletuket valakinek, akinek van tokeje, hanem leendo vasarlok elofinansziroztak nekik.) -
Prof01
veterán
Köszi a részletes választ, viszont még mindig nem látom ez mitől nem adakozás. Az oké, hogy adnak cserébe némi "ajándékot", de főleg a nagyobb összegeknél ez közel sem egyenlő a befizetett pénzzel. A legnagyobb probléma viszont, amit Te is említettél, hogy ez egyáltalán nem garantálja, hogy össze is jön a projekt.
Aki itt legjobban jár az a Kickstarter az 5% részesedésével minden egyes projektnél, illetve másodsorban a cég/csapat aki azt elindította.
Egy részük, amúgy is pénzcsalás szerintem. Gondolom valamennyire szűri ezeket a Kickstarter, bár nem hinném, hogy érdeke neki saját magától is megvonni ezzel a pénzt.
-
zdanee
őstag
Ez nem "adakozás", hanem inkább finanszírozás. Van egy ötleted, de nincs pénzed? Kalapozd össze azoktól, akiknek tetszik az ötleted és megvennék a termékedet, ha meg tudnád csinálni. Akik beleadták a pénzt, megkapták érte az órát. Ráadásul elsőként és olcsóbban, mint azok, akik nem a Kickstarteren keresztül. Ha valaki mecénás kedvében volt, adhatott többet is persze, meg van határozva, hogy milyen összegért milyen privilégiumokban részesülsz, pl 1$ - köszi a pénzt, kapsz hírlevelet, 99$ - kapsz egy órát, 150$ kapsz két órát! 50000$ belevéssük a nevedet és a macskád fotóját minden óra hátlapjába! Persze övék a kockázat is, ha például valamiért a project meghiúsul, a Kickstarter nem vállal felelősséget. Az is igaz viszont, hogy ameddig nincs kézzelfogható eredmény, a project gazdái sem kapják meg a pénzt, tehát nem lehet megígérni egy örökmozgó-ingyenenergiás-hidegfúziós reaktort, majd lelépni a pénzzel.
-
Prof01
veterán
Nem semmi az a 10 millió dollár!

Bár még nem igazán értem, hogy miért jó adakozni Kickstarter-en? Ott USA-ban ilyen sok az emberek felesleges pénze? -
zdanee
őstag
Transzflektív, tehát napfényben ugyan olyan jól olvasható, mint az e-ink, a különbség, hogy az e-ink a szebb fehérre gyúr, ez viszont az erősebb feketére. A kontraszt hasonló, mint egy Kindle-n. Saját fénye nincs, de van beépített háttérvilágítása (meg kell koppintani a kijelzőt, megnyomni bármelyik gombot vagy megrázni a csuklódat, hogy bekapcsoljon).
-
zdanee
őstag
No, én is megrendeltem az enyémet. A kickstarter-en éppen lecsúsztam róla, de ha már ennyit vártam, ezt már kibírom. Nem is maga az óra, ami nagyon izgat benne, hanem az SDK és hogy írhatok rá magamnak alkalmazásokat. Ami az LCD-t illeti, ez elvileg egy saját memóriával rendelkező, nagyon kis fogyasztású megjelenítő, azaz ez is megőrzi a képét, mint egy e-ink úgy, hogy maga az eszköz ki van közben kapcsolva, viszont a képfrissítése nagyon gyors, jobb, mint egy e-inknek.
-
andrisms
aktív tag
Én feliratkoztam az érdeklődők közé, kértem e-mailes értesítőt, tegnap este kaptam egyet hogy március végén lenne várható az órám, amennyiben megrendelem. Szóval igencsak lassan fog ez összejönni. Akkor ez most nettó ár és még le is vámolják, vagy 150 dollárba+szállítás megáll az egész?
-
zombinyul
addikt
Éééés, a WP kimaradt...

-
edward2
addikt
Annyi a baj, hogy ezeken a képeken meg videón szépnek igényesnek tűnik, de helyszíni fotók alapján rettenetesen ronda lesz.
-
axioma
veterán
Hm, ez csak kesobb esett le: ha lcd is reszben, akkor mi van az e-papirsaggal
- napfenyben, illetve sotetben olvashatosag
- kontraszt alacsonysaga
szempontjabol?
Ezekrol tudsz valamit mondani? [Rovid eink tapasztalatom alapjan a kis kontraszt a vekony betus, tehat az apro betus olvasast is teszi lehetetlenne akar mar csak borus idonek megfelelo fenyben. Ami itt azert nem olyan jo...]Es ha alacsony fogyasztasu LCD (mondjuk ezen a mereten es pixelszamon ez mar nem akkora csoda), az azt is jelenti, hogy nem a frissitesek szamatol fugg a fogyasztas, hanem idofuggo, pl. mindegy, hogy az ora masodperceket megjelenit-e vagy sem?
-
blackydan
senior tag
Nekem egyből a Nike futó órája ugrott be róla, nagyon jó kis cucc ráadásul az ára is jól sikerült

Mondjuk ha már futás is szóba került a vidiben, egy pulzusmérőt is tehettek volna rá.. na sebaj majd a második generációban

-
nokia112
csendes tag
Igazából amennyi hasznos ebben van, annyi van a LiveView-emben is
-
atike
nagyúr
Bejön!

Na jó, alapból is óramániás (is) vagyok, de "kütyüsítve" még bulibb...

-
doc
nagyúr
hatarozottan erdekes es szimpatikus elkepzeles
de egyreszt en is szeretem az Edifice-emet (plane hogy az elozo munkahelyemet elhagyva kaptam a kollegaktol, ennyire orultek hogy vegre eljottem
) masreszt nehezen tudnek megbaratkozni a gondolattal hogy az oramat is toltogetni kell 
azert elobb-utobb tuti lesz egy ilyenem is
-
vinibali
őstag
na melyik nap is kérdeztem az okosórákról?!

-
Ati1979
veterán
Ok ez igaz. Ha a hardveres részt nézed, akkor nem indokolt az ár. De ha azt nézed, hogy sima órák közül is van nemegy elszállt árral. Ez meg azért többet tud.
Ez azért elég eredeti termék ezzel az e-papír szerű megoldással. Tehát van valami féle innováció.Különben meg ha valószínűleg így is vinni fogják miért adnák fél áron? Nem a magyar fizetéseket vették sajnos alapul az árképzésnél.

-
Nekem tetszik.

-
leslie_smith
aktív tag
Nekem a Sony Smart Watch jobban bejön és még olcsóbb is.

-
tjb007
nagyúr
Elég drágára sikerült, ha az amerikai piacot nézem akkor 30 dollárral többért már MOTOACTV -t lehet kapni ami azért jóval komolyabb ennél. A kinézete egyéni megítélés kérdése, nekem speciel még mindig nem jön be és az is biztos, hogy ha le akarnám cserélni a LiveView -omat akkor SmartWatch -t vennék mert az olcsóbb (igaz az sem annyin kezdett amennyibe most kerül). Mindenesetre kíváncsian várom a következő szériát, talán az majd jobb lesz (árban is).
Csak érdekességként ha már Kickstarter sikertörténet. Itt van a Pebble a maga nettó 150 dolláros árával és ott van az OUYA a nettó 100 dollárjával. Tudom, hogy nem egy kategória a kettő de azért elég nagy különbség van ("beltartalomra") aközött, hogy melyiknél mit kap az ember a pénzéért.
-
"Szoftveresen hogyan lehet vissza butítani egy 4.0 modult 2.1-re??"
Ugy, hogy nem hasznaljak a radio low-power uzemmodjat es csak 2.1-es SW-s feature-oket hasznalnak.
(#32) Integra: nalam folyton be van kapcsolva a BT az autos kihangositok miatt, de meg a Nokia 5310 is elment igy egy hetig, pedig annak joval kisebb akksija van (es ezert fajlagosan nagyobb terhelest is jelent neki), mint egy okostelefonnak.
-
axioma
veterán
Epp egy hete neztem a weboldalukat, hogy mar a sorozatgyartast, utoteszteket, csomagolast stb. fesulgetik. Nekem ugyan vszinu csak akkor lesz, ha majd hasznaltan olcsobban lehet kapni, de varom... baromi jo az otlet, a szamlap cserelhetosege mar eleve (ha hatarozott elkepzelese van az embernek, az sokszor olyan mint a lotto, 6 szelvenyen osszesen megvan az ottalalatos... vagyis kulon-kulon letezik, de pont olyan nem biztos hogy van).
Amugy egy - szerintem mindennapi - funkciojat nem emlitettetek a cikkben, nevezetesen hogy szol az ora, ha x meternel messzebb kerul a telefontol... ez joparszor mentett volna meg attol, hogy feledekenysegbol felnapokra elerhetetlen vagyok. -
Integra
titán
egész nap megy a 3g a telefonomban. most emellé még bekapcsolom a kékfogat és nem éli túl a napot
amúgy jópofa kis kütyü -
Kashim
őstag
Engem is megfogott a cucc, mondjuk már Kickstarter korában nézegettem. Lehet berendelek majd én is egyet, tetszik mennyi mindent lehet vele jeleztetni stb.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Érdekes ez az e-papír megoldás, most hallok róla először. De az egy hét az kevés egy órától nekem legalábbis...
-
szilagyiv
senior tag
Van még ilyen is.
-
randras
veterán
Hánymagos?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kiskaktusz
addikt
Lehet elcsábulok, pedig a hagyományos órákat szeretem. 150 dolcsit, plusz a magyar dolgokat nézve tuti aranyára lesz, de ha normális áron lesz elérhető, akkor szerintem beszerzek egyet.
-
nord_
veterán
Mivel a hagyományos óráimban sincs hál' istennek fűrészfogas mutató, így - bármennyire is tetszik ez az óra - megvárom a nagyobb felbontású változatot.

-
Ati1979
veterán
Nem rossz. Az ára igazából annyira nem vészes, és a külseje is vállalható szerintem. (fekete)
Az üzemidő sem gyenge, nem kell naponta töltögetni.
(#15) Oppenheimer
Ja mondjuk 10m USD-ből jobbat is ki lehett volna hozni azért.

-
Sasal1ty
tag
Nagyon tetszik! Szöveges doksikat kilehet rá íratni? Hasznát venném vizsgaidőszakban és zh-kon

-
b4zsi-
őstag
A fekete még egész tűrhető, de annyira megszoktam a fém Edifice órámat, hogy nem szívesen cserélném le, pedig az ötlet tetszik

-
törölt tag
És ilyenkor mit kezdenek ezzel a sok pénzel? Igazából akkor is k*rva jól jártak, ha nem lesz sikeres az óra. Vagy ha Ennyit összegyűjtöttek, akkor már elvárná az ember, hogy sokkal okosabb legyen a cucc, mint amilyenre eredetileg tervezték.
-
Gergosz2
veterán
A Sony Ericcsonnak már volt egy hasonló megoldása a Sony Ericsson LiveView személyében, bár az nem nézett ki ilyen jól.
-
Jó megoldás, és remek ár, kéne

-
atikó
őstag
Azt nem értem,hogy Bluetooth (2.1 és 4.0 LE) akkor most melyik van benne!
-
kengyel
nagyúr
Komolyam mondom mit ki nem találnak ! Mi fog még jönni ? Hatalmas megoldás

-
delibab
senior tag
Jó kis cucc!
Használhatónak is tűnik, lehet, hogy benevezek egyre! -
dontdoit
tag
Jó kis cucc ez, egy időbe rohangáltam a sonyericsson megoldásával, az LW-vel, ez sokkalta jobban bejön. Szóval hamarosan meg is lesz rendelve, viszont akkor erősen el kell gondolkodnom hogy maradjak az androidnál

-
ADAM1337
nagyúr
150usd nem is durva ahhoz képest.
És az E-paper (gondolom E-ink) egész jól hat az üzemidőre, bár még mindig kevés.(#2) dr. Kind: Ez viszont akkor pozitív, mert az e-ink-nek az a fő hátránya, mennyivel fogyaszt ez a panel többet mint az e-ink megoldás ? (a refresh rate miatt lenne érdekes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak arról nem találtam statisztikát, hogy az sikeres projectek hány százaléka valósult meg valóban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)