- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janaboy
veterán
Helló!
Senkinek nem tűnt fel, hogy november 3-hoz ha hozzáadok 90 napot az nem január 3?
Janaboy
-
feenty
aktív tag
Várjuk szeretettel!
M7-re feltettem a GPE-re kiadott 5.0.1-et, de piszkosul hiányzik a Sense!" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
_Flood_
aktív tag
Haverom nexusa megtáltosodott az 5-ös androiddal, ami az üzemidőt illeti. Én is ezt várom.
-
vicze
félisten
Az ART drasztikusan a "responzivitást" (szép magyar szóval) és az általános sebesség érzetet növekedni úgy, hogy a mikrolagok száma drasztikusan (tizedére) csökken, az átalakított grabage collector miatt.
Szóval gyorsabb nem lesz semmi és a rángatózás se fog megszűnni FB-n, mert az a preload miatt van, meg mert szarul van megírva úgy egészében, de érzetre az egész rendszer jóval gördülékenyebb lesz, és nem fogod úgy érezni, hogy erőlködik a semmin. HTC-nél ez nem volt jellemző annyira különböző okok miatt, szóval itt inkább a multitasking fog sokat javulni, az alacsonyabb RAM fogyasztás amiatt.
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #26 üzenetére
Nekünk nem lesznek crashelő appok, meg fagyások, akadozások... Ezt elfelejtik a HTC-re köpködők. Kíváncsi vagyok ART-tal mennyire nő meg a teljesítmény. Remélem néhány appon javít, pl a messenger, meg facebook app botrányosan tud rángatózni... jah, igazából más nincs is. -.-
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Nuada herceg
őstag
-
vicze
félisten
válasz
enginev3.0 #24 üzenetére
Van már jó pár készülék ami megkapta, hogy mekkora is ezeknek az arány majd a januári android version Dashboardon kiderül.
Nagyrészt tesztelik a gyártók1-1 régióban. HTC-re általában ez nem jellemző ők max. 1hét alatt golbal roulloutot szoktak lezavarni. (mínusz szolgáltatói verziók)
Amúgy Angliában most volt a rollout független G3-ra és több szolgáltatói példányra is.
-
válasz
kromatika #23 üzenetére
Az S5 híred arról szól, hogy tele van hibákkal a frissites (grat samsung), az S4 híred semmi másról nem szól csak a gpe-ről amit már a One is megkapott, a G3 hibákat meg azért várjuk meg (ahogy samsungnal is)
Szóval ki kapta meg az android 5-öt?
Ui.: munkatársaknak g3 van és még nem kapott frissitest, pedig itthon vette
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kromatika
veterán
válasz
enginev3.0 #21 üzenetére
-
-
kromatika
veterán
válasz
enginev3.0 #19 üzenetére
samsung ,lg,motorola stb....soroljam még?
-
-
kromatika
veterán
HTC eléggé lemaradt az Android 5 terjesztésében.
-
C$abi
aktív tag
Elég jó a támogatása a 2013 óta meg jelent HTC-knek, főleg ha a frissítés minősége is elsőrangú!
Sajnos ezt nem lehet elmondani a Samsungról, aki az S3-at kb. gallyra vágta a 4.3-mal meg a KNOX-xal, a Sonynál meg mesterségesen rontják el gyárilag a telefont, hogy újabbra váltson a nép, és ez gusztustalan. -
Jöheeeeet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Nuada herceg
őstag
Királyság! Várom.
Itt öregszem meg...
-
vicze
félisten
válasz
Steve1207 #10 üzenetére
Hááát azért a Sense 6-os HTC appokon mit kell módosítani, hogy Materialos legyen?
Jójó több csillámpóniszínt kell használni.Értem én, hogy menő a My Little Pony, de én nem kérnék belőle.
Témázást tessék szépen visszahozni Sense 7-ben, ha már a Samsung is bevezetni.
Most gari miatt N4-re kényszérűlétem pár hétre, és már nagyon elegem van főleg a színekből, de a AOSP appok használhatósága sincs köszönő viszonyban egy gyártóival.
-
no more
veterán
Kíváncsi leszek az M7, Xperia Z, S4 trióból melyik készüléken lesz a leggördülékenyebb, leggyorsabb és legstabilabb a rendszer.
Egy tippem van...
-
Maegoss
tag
Remélem az M8 jóárasított kistestévére, az E8-ra is jönni fog január harmadikán a Lollipop
-
babkukta
senior tag
Nah, erre kíváncsi leszek. Remélem hasonló optimalizáltság fogja jellemezni, mint a jelenlegit. Az M9el hasítani fog!!
(főleg ha tényleg 5" FHD - Snapi 810 páros lesz benne)
Üdvözlettel, Tibi
-
kdennis
aktív tag
Én azért reménykedek... hátha kicsit gyorsabb lesz, meg a Tune In is!
-
Steve1207
veterán
Ugyanilyen, mint volt. Nem a Sense frissül, csak az alap droid.
Szerk.: jó, pár lollis beütés, de az nem sokban változtat az alap Sense kinézeten. Viszont a legutóbbi frissítésnél pl (galéria) látható, hogy áttértek a slide-os megoldásra kezelés tekintetében. Szerintem max ennyit belenyúlnak pár app-ba, hogy összhangban legyen és kész is.[ Szerkesztve ]
.
-
Márko88
aktív tag
Jajj remélem jó lesz !
Várom
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
sveczo
tag
Várós
kíváncsi vagyok milyen lesz a sense ui
-
no more
veterán
Juhúúú! Feljövök MA-ra és mit látok?
Várjuk-várjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google Play Edition változatok után a gyártói szoftverrel felszerelt HTC One M7 és One M8 is megkapja az Android 5.0-ás frissítőcsomagot.
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Interactive Brokers társalgó
- Suzuki topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest