Január 3-án érkezhet a Lollipop a HTC csúcskészülékeire

Az nem volt kérdés, hogy a HTC két kitűnő csúcskészüléke, a One M7 és a One M8 megkapja-e az Android 5.0 Lollipop frissítést, hiszen ezt maga a gyártó bejelentette, 90 napos határidőt megjelölve a rendszerverzió november 3-ai frissítésétől számolva. A kérdés inkább az volt, hogy pontosan mikor.


A lassan két éves One M7 is megkapja az Android 5.0-ás frissítést

A két fémházas eszköz Google Play Edition változata már megkapta a nyalókás rendszerverziót, egy állítólagos londoni zárt körű konferencián pedig a fenti készülékek gyári, Sense UI-jal felszerelt változatának frissítéséről is beszéltek. Ennek értelmében még javában a szilveszter utáni regenerálódás és az újévi fogadalmak tartásának első hetében, január 3-án megérkezhet a kis zöld robot nyalókás verziója a legfrissebb Sense felülettel és persze az Android Runtime futtatókörnyezettel, amely jelentősen gyorsíthat az alkalmazások megnyitásán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés