- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
na akkor megvan az első hibás készülékünk...ez nem jó jel....
maggi1886076: azokkal nincs semmi gond tökéletesen müködik..mind a 4g mind a gps, igazából nekem 2 dolog van ami nem kóser (még) az a kamera,( lenovó camerával) lehet a képeken még javitani , de a videó nem egy nagy ász , igazából szerintem, és ahogy olvasgatom a külföldi fórumokat is, szoftveresen túl van húzva, és már már annyira éles képet akartak kihozni belőle hogy jól el is cseszték...a másik dolog az a beszélgetés közbeni hangminőség....nos van mikor jó van mikor rossz...nem tudni mitől de ha jó is tud lenni akkor valszeg az is szoftveres lesz...az oroszok azt mondják frissités után egyből reset....illetve az egyik orosz szétkapta a telót kiszedte az első hangszoró előtt lévő porvédő gumis védőt és állitólag neki jó lett
rakott is képet fel...
e 2 dolgot leszámitva szerintem egy marha jó kis telefon..nekem jó szinekkel , nincs túlhúzva mint egyes telókon, de ha akarod azt is be tudod állitani magadnak a menüben lévő mira vision gyári progival,
gyors gördülékeny rendszer, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 7
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged