- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok! Az alábbi problémával küzdök, ebben kérném a segÍtségetek:
Vettem egy polar m400 órát, ami tud notifications kijelzést. Viszont, csak android 5.x-től fölfelé támogatott az órában ez a funkció. Jiayu s3 3gb/16gb-m van, a build számnál ezt Írja: S3SW 20150812-212343 azaz 4.4.4-es android van rajta. Tudnátok ajánlani olyan 5.x-es androidot a készülékhez amely jól működik?
A ROM frissÍtéshez hogyan kezdjek neki? Már elolvastam az összefoglalót párszor, de már a legelején elakadtam a jelenlegi ROM mentésénél illetve az IMEI szám lementésénél. Nincs valahol egy STEP by STEP ami pontosan leÍrja a ROM frissÍtés menetét egyértelműen mert nem szeretném kockásÍtani a készüléket. Illetve teljes mentéshez: névjegyek, programok stb milyen program ajánlott? Vagy ezt TWRP-ből lehet megcsinálni és utána vissza tudom tenni az 5.x-es androidra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- VR topik
- Wuthering Waves
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged