Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Donki Hóte

veterán

Kétszer zártam ki magamat a lakásomból, hogy nem volt senki bent. Olyan az ajtó, hogy ha behúzom (becsapja a huzat), akkor kívülről csak kulccsal lehet kinyitni.

Először a szemetet vittem le, a szeméttároló kulcsát vittem, de lakáskulcsot nem, az ajtó persze bezáródott. Akkor még nem laktam együtt az asszonnyal, de volt lakáskulcsa, el kellett hozzá villamosozni, ami persze egyszerűen hangzik, de a szemétlevitelhez nem visz magával az ember túracipőt, meg BKV bérletet. Szerencsém volt, nem jött ellenőr :D

Másodszor boltba mentem volna, a lakáskulcs helyett az autó kulcsa volt nálam, ajtót én csuktam be, utána döbbentem rá, hogy nincs nálam a lakáskulcs. Elvileg az autóval könnyű elmenni a nőhöz a kulcsért, a gond az, hogy az autó a társasház zárt udvarán állt, kimenni szintén a lakáskulcson lévő távirányítóval nyitható kapun lehet, szóval egy órát vártam az autóban, hogy jöjjön valaki és kinyissa a kaput. Ebből tanulva a kulcsok egy másolatát az autó kesztyűtartójába helyeztem el :K

Szóval felkészültem minden eshetőségre :R Na, azóta nem zártam ki magamat, nem volt szükség a tartalék kulcsra :DDD

Új hozzászólás Aktív témák