Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
wizzgeri
tag
+1 a zöldnek
-
lolal
senior tag
Csak szerintem okádék ez a dupla kamera dolog az esztétika szempontjából ?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Griff55
senior tag
Tetszik bár így elsőre meg se tudnám különböztetni egy P9-től.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Fred23
nagyúr
Ez a P10 Plus olyan, mint egy kissé parasztosított S6 Edge. Bejövős.
-
slimshady
senior tag
válasz Spindlyman #1 üzenetére
Szerintem annak leginkabb vizallo/strapa telefonoknal lenne ertelme, hogy vizes, koszos kezzel is hasznalhato az olvaso. Persze ettol meg allitolag amugy is megbizhatobb, de en akkor latnam legnagyobb elonyet.
üdv.: SlimShady
-
janeszgol
félisten
Már máskor is meg akartam kérdezni, hogy ki ez az Evan Blass? És hogy a "blassból" szerez mindenről kémfotót?
[ Szerkesztve ]
-
slimshady
senior tag
Úgy tűnik, a Huawei nem áll be a káva faragási őrületbe.
üdv.: SlimShady
-
Valahogyan a kék Jobban tetszik mint a zöld.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mizoli
addikt
Nem mintha pályáznék rá, de a különböző színű elő- és hátlap kizáró ok bármilyen telefonnál.
-
szami777
addikt
A kéket elfogadnám most azonnal, csak az a fránya home gomb ne lenne ott.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
Csak a Samsung féle ívelt kijelzőt kellett volna kihagyni. Legalább ennek az ára is a zsebemben marad
-
moleculez
veterán
Nagyon jól sakkozik a Huawei a színekkel, termékekkel. Olvasó a népszerű P10-n előre, a sokkal szexibb Pluson viszont hátra, így kell ezt. Remélem az EMUI később kap valami extrát az edge kijelzőre később. A P10-zel biztosan nem fog, mert akkor a PD Mate9-n már lenne, ami ugye alapból EMUI 5-tel jött.
#8: csak a Plus lesz edge.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
egyáltalán nem tetszik. se maga a ház, se a színvariációk. hova kerekítik már? egy az egybe olyan, mint az idei galaxy A széria. a színeket is lehetett volna ízlésesebben... na mindegy, nem mintha cserélni akarnám a P8-am, de ez csalódás. mindig is a szép telefonjaik miatt szerettem őket, erre..
-
Fejvadi
nagyúr
Nem lesz egy csúnya ebben a zöld színben. Legalábbis nekem tetszik.
-
Shyciii
veterán
Nos Huawei P10-esem biztosan nem lesz. P9-esemet nagyon szeretem, de az hogy a P10-esen is átvették ezt a borzalmas Samsung Edge lekerekített stílust...
-
nagyúr
Talán nem véletlen, hogy az idei év hivatalos divatszíne a zöld.
Igaz, hogy nem ez az árnyalat, de attól még nagyon kellemes!
Több színes mobil kellene.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
gproject
aktív tag
tuti ez lesz? hatalmasak a kavak
bar nekem mindegy is, mert ilyenem ugyse lesz, max a honor valtozat[ Szerkesztve ]
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
Graphics
Jómunkásember
Szép dolog a Photoshop, csak tologatni kell a csúszkát, és bármilyen színt ki lehet hozni
Milyet szeretnétek?
-
Csapoati
nagyúr
Állati jól néz ki a zöld!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Spindlyman
tag
Szépek.
Követik a P9 mutatta irányt. Az biometrikus letapogató ultrszónikus lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest