Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djszikras
tag
Szerintem nem lesz dualos szolgaltatonal, abban biztos vagyok. Sosem vokt talan. Mondjuk nekem nem is kell. Vodanal ha lesz, mar rendelem is. P8 litom van, nagyon meg vagyok elegedve vele. Elotte az iohonnal sem volt gondom, de az
-
Kasya
nagyúr
válasz
Snooker147 #32 üzenetére
Tobb hianyossaga is van a keszuleknek, de melyiknek nincs. A T-s ajanlat most szvsz nagyon jo.
-
Mr.Silkó
veterán
Még mindig nagyon szimpatikus ez a kiterjesztett, 3 éves garancia a Huawei-től.
Ami viszont érdekes, hogy egyedül a Telekom kezdi meg a hazai szolgáltatók közül az ünnepek előtt a Mate 9 forgalmazását, ami nagy előny lehet megint nekik.
-
mjani1172
addikt
válasz
Luck Dragon #23 üzenetére
Az nem baj, hogy árban kb a duplája?
-
Aryon87
félisten
Nagyon orvendek hogy a Mate udvoskeje bekerul a Telenorhoz. Nem ertem, hogy a Mate 8 mi a banatert nem kerult be, mikor a 7es volt tavaly.. G5 arra var hogy csereutalvanyra kivaltsam.. S7e lenne, de macera a hozzajutas.. Ez meg ujabb stb.. Vajon mikor fog leesni az ara megfizethetore? "Akarom most" erzesem van a Mate 9 kapcsan.. Samu azbtartja az arat, azzal nem sok eselyem van..
-
DiamondBack
senior tag
Valaki esetleg tudja e hogy a mate 8-at is be lehet regisztrálni a Hicare-ba 3 év gariért ?
-
Ha most nem Honor 8 lenne, akkor most ezt venném. Imádom ahogy kinéz, na meg most ez a sok-sok "támogatás".
-
Trevize1987
aktív tag
Házról nem írnak semmit, de az én esetemben szinte mind1, mivel olyan szépen a kijelzőjén csúszott, hogy a legkisebb karcolás sincs sehol máshol.
Amúgy:
3 hónap kijelzőgarancia
A Huawei Aranykártya tagok a vásárlás napjától (a vásárlási bizonylat alapján) számított
három hónapig jogosultak a képernyő véletlen sérüléseinek javítására. Ez a Huawei
Aranykártya VIP tagság szolgáltatási irányelv csak az Aranykártya tagsághoz kapcsolódik,
és a képernyő olyan sérüléseire vonatkozik, amelyek véletlen leejtésből, leesésből,
ütközésekből, összenyomásból vagy más tárgyakkal való érintkezésből adódnak (beleértve a
telefon kijelzőjének és érintőképernyőjének sérüléseit). Az irányelv igénybe vételére
jogosultak egy ingyenes képernyőcserét vehetnek igénybe a Huawei valamely, arra
felhatalmazott szolgáltatási központjában. -
törölt tag
Csak szolgáltatóknál jár a H&K hangfal?
-
Nelman
tag
Én már megrendeltem tőlük.
-
Richie86
senior tag
válasz
Trevize1987 #14 üzenetére
Hát ha emiatt valóban cserélik/javítják le a kalappal!
-
-Ben-
veterán
válasz
Azért nem semmi. Szeretnék egy ilyet almáéktól is látni...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ertem
A hazat is cserelik ilyenkor, pl. ha deformalodott a keret? -
Trevize1987
aktív tag
A kijelzőcsere kifejezetten a leejtésből adódó sérülésekre vonatkozik, szóval ha betöröd, összekarcolod, ilyesmi. Az én P9-em pont most ment szervizbe emiatt (végigcsúszott a padlón és szétkarcolódott). Életemben nem ejtettem még le telefont, most pont így jött ki és ha cserélik (és a leírás szerint nincs akadálya) akkor lehet a következő telefonom is Huawei lesz, mert ez elismerésre méltó hozzáállás. Meglátjuk.
-
moleculez
veterán
Magyarországon ez a 3+3+3 dolog érdekesen mutatkozott be, a P9 topikba érdemes benézni, voltak kálváriák a fórumtársnaknál. De rendeződni látszik a dolog. Lesz saját szervíz úgy néz ki. Amúgy nagyon várom.
-
Nelman
tag
És emiatt 333 ezer lesz az induló ára?
-
atike
nagyúr
Volt alkalmam "megnyomkodni" picit élőben - kívül belül elvarázsolt...
Alig várom, hogy menjen az ára lefelé... Röpke fél év - egy év és meg is tudom venni majd... TALÁN...
-
Kasya
nagyúr
Marketing:
...három éves gyártói garanciát kap, három hónapos azonnali készülékcserét hardverhiba esetében, és ingyen kijelzőcserét, ha három hónapon belül a phabletet sajnálatos baleset éri.A harom ev dicseretes. A harom honap kijelzo beegesre keves (6 honap realisabb), mert nem fog beegni. A 3 honap hw hiba szinten folosleges, mert igen keves embernek fog elojonni, ha az elso ket hetben nem jott elo.
De orulok neki igy is. Jobb, mintha nem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest