- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Teljesen jogos amit írsz egy próbát mindenképpen megérne asztalborogatás előtt. Elmondásotok alapján szerintem csak időhúzás amit a T csinál garancia címszó alatt. Ez hivatalosan úgy megy, hogy elküldik közvetlen az Apple-nek a ticketet garancia címszó alatt és ők bírálják el mi legyen.
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
hát, annyi biztosan belefér.

különben nagyon érdekel a dolog, hogy mi lesz az eredménye, mert ha kiderül, hogy a refurb. nem fogadható el új készülékként, akkor sokan verhetik majd a pultot, mert szerintem sokan kaptak az elmúlt években olyat. pl. én is. tegnap derítettem ki.

-
válasz
hackeeeee
üzenetére
hát, lehet. de ha rád hallgat, akkor nem is próbálkozik 3 napos cserével, mert a T önként vállalt garanciával árulja az iPhone-okat - ez butaság - és nem a T-hez megy, hanem egy szervizbe, ahonnan pedig nagy eséllyel elhajtják majd, felesleges kör teljesen. szerintem ne erőltesd. a szervizbe bőven elég egy telefon is, esetleg érdeklődni, de ezt az ügyet csak a T oldhatja meg. elhiszem, hogy segíteni akarsz te is, de magad írtad itt az előbb, hogy nem vagy biztos abban, amit írsz. akkor...minek?
ittakarynak - van itt ez a blog esetleg írj a gazdájának, úgy néz ki ő otthon van a témában. van bejegyzés amúgy a 3 napos cseréről is.
a kérdés továbbra is az, hogy a refurb. az új-e, vagy nem. szerintünk nem új.

közben írtál még, látom - cserélik, cserélniük KELL. ez le van írva a PTK-ban. a német szervizes dolgot csak közbevetettem, itt most más a helyzet ugye, ez 3 napos csere. azóta lehet, hogy másképp megy már. ebben az esetben nincs mérlegelés, a mikrofon nem jó, 3 napon belül vette, csere.
-
FefeeX
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
A forgalmazó ilyenkor törvény szerint megkárosítja a vásárlót. Szerintem. Alapvetően mondjuk nem is érthető az ilyen dolog, mivel az ilyen cuccok forrása általában illegális, vagy jogi értelemben használt, amit újként eladni szintén gáz...
És ezzel a forgalmazó nem vállal többletgaranciát, hiszen minimum fél év vonatkozik a műszaki cikkekre 20ezer felett, ebbe meg ugye beleesik a 3 nap... Na mindegy, úgyis érted
xnace: szerintem mivel van már írásos bizonyítéka, hogy 3 napon belül megpróbálta, és folyamatosan próbálkozik, bármikor visszaviheti már.
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
ezt rosszul tudod, valamivel kevered, de tökmindegy, nem tartozik ide. önként vállalt jótállás az lenne, ebben az esetben, ha a gyári 1 évre a T még rátenne 1 évet. de tényleg felesleges ezt idekeverni, semmi köze az ügyhöz.
én sok sikert kívánok a cseréhez ittakary, és visszanézek majd később, ha van eredmény majd írd le kérlek!

-
fazr
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
A 8 napos biztosan él és az EU mostani döntésével mégjobban kedvezni fog a vevőnek, mint ahogy előbb is írtam...
(#38) ittakary Lehet ennyire vak vagyok, de sehol nem látom, hogy újra kell kicserélniük. Az már más kérdés, hogy szerintem is arra kell és ezért mondtam, hogy a telefonhívás során ez kideríthető biztosra.
-
fazr
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Létezik, de sajnos a jogszabályban nincs benne szó szerint, hogy újat kell adniuk, csak annyi szerepel benne, hogy ki kell cserélniük egy másik ugyan olyanra :/
Pénzt pedig akkor lehet visszakérni, ha az eladó nem tudja ugyan olyanra kicserélni.
Szerintem egy fogyasztóvédelmi, vagy békéltető testületi telefonhívást megér, hogy biztosra kiderüljön.Ebből tanulva érdemes házhozszállítással vásárolni mindent, ráadásul ez hamarosan még kedvezőbb lesz: 8 nap helyett 15 napig lehet visszaküldeni a terméket és a pénzt 30 nap helyett max 15 napon belül kell visszaadnia az eladónak. Olvastam valahol, hogy nem rég fogadta el ezt az EU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő