- Telekom mobilszolgáltatások
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Graphics #297 üzenetére
Miért mit tartalmaz? Berakom a gépbe és mehet rá a tartalom amíg tönkre nem megy. Számomra ennyi egy SSD. Engem különösebben nem tud érdekelni, hogy mitmiérthogyan, fogyasztó vagyok ahogy az emberek nagy többsége.
Az hogy tudom róla, hogy ilyen nand meg olyan nand min változtat?
El tudom mondani a munkatársaimnak, hogy olyan SSD-t vettem amibe ilyen kontroller meg olyan nand meg ennyi és annyi gyorsítótár van? Kb néznek majd rám mint Jenő a moziban.
Max lefuttatok rajta egy Kristály Lemez Márk-ot azt szevasz.
Nagyon el vagy tévedve ha azt gondolod mindenki aki hárdvert vesz kíváncsi a működésére és a felépítésére. Tudja azt amit kell és kész, a TÖBBSÉGNEK ennyi elég.
Ilyen videók nélkül is meg tudom mondani, hogy amit vettem az kielégíti az igényeimet vagy nem.
Ja meg nem mindenkinek van ideje ilyen videók 0-24 nézésére, a játékokat ki fogja végig vinni Graphics?
Amúgy hiszed vagy sem majdnem ugyan olyan 2TB-os Kingston NVME SSD van a gépemben. -
Szirtimorc
senior tag
Egy felület hogy lehet elavult? Lehet minimalista, zsúfolt, áttekinthető vagy az ellenkezője, szép vagy rusnya, etc... de az elavulás szó nekem furcsa. Esetleg a kód mögötte lehet az, de az ugye nem a design.
Ez a mostani mennyivel tud többet mint a régi?
Áttekinthetőbb? Informatívabb? Könnyebben kezelhető? Esetleg szebb?
Nekem a pár évvel ezelőtti változtatás ezek a szempontok alapján nem volt előrelépés, így marad kiindulásnak a Logout. Most se örülök. -
időszerű lett volna 10 évvel ezelőtt kb., a végtelen+3 évig lett húzva, de most már muszáj volt.
mindenki: ahogy szoktuk, most is mennek majd fel mindenféle patchek, de lezsó most lefeküdt csicsikálni
, szóval kis türelem, ne kapjon senki agyvérzést, ha nem változik valami egyszerű sem órákig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest